referencer

Kleven & Partners er et konsulentfirma i Aarhus, som hjælper små og store virksomheder over hele landet med at rekruttere de helt rigtige medarbejdere. Tillid, tryghed og ordentlighed er grundstenene i vores arbejdsunivers.

Vi har spurgt vores kunder og kandidater, hvordan de oplever samarbejdet med os, i forhold til både rekruttering og karriererådgivning.

Processen var meget professionelt håndteret, med præcis information og pro-aktiv tilgang, hvor alt foregik på en overskuelig måde. Den løsningsorienterede håndtering var en fornøjelse at være en del af.

anonym
kandidat
salgschef
industrivirksomhed

Vi brugte Kleven & Partners, til rekruttering af 2 eksterne salgsmedarbejdere.

Vi oplevede processen med Kleven & Partners, som yderst professionel.

Kleven & Partners, leverede varen fra start til slut.

Vi var i tæt kontakt under hele forløbet, og blev løbende ajourført med delmål, og aktuel status på kandidaterne.

Derudover var Kleven & partners meget aktive efter ansættelsen omkring opfølgning og evaluering af de nyansatte medarbejdere.

Kleven & Partners er uden tvivl vores foretrukne samarbejdspartner på rekruttering af nøglemedarbejdere fremadrettet.

jan cortzen
kunde
salgsdirektør
NIELS-BURCHARTH


Jeg søgte en produktionschefstilling gennem Kleven & Partners, og det var en god oplevelse. Blev først kontaktet pr. telefon af Nicoline, hvor hun ud over at lave første screening af mig, var god til også at fortælle, hvornår jeg kunne forvente en feedback, og hvordan forløbet ville være. Videre i forløbet til samtalerne oplevede jeg, at de var gode til at skabe en afslappet stemning, og det var tydeligt for mig, at de i lige så høj grad som at lede efter den rigtige kandidat for virksomheden, også ville sikre sig, at virksomheden var den rigtige for kandidaten. Jeg oplevede gennem hele forløbet at få den information, jeg havde behov for, samt respekt for at passe tingene ind i forhold til min tidligere arbejdsplads og privatliv.

søren torp madsen
kandidat
produktionschef
dansand A/S

Jeg var i forbindelse med min nuværende stilling i forløb hos Kleven og Partners. Forløbet var fra starten en positiv oplevelse, og jeg havde en opfattelse af, at jeg blev taget meget seriøs – begyndende allerede ved min første kontakt, hvor de endnu ikke havde vurderet, hvad jeg kunne byde ind med til stillingen. En venlig og imødekommende kontakt igennem hele forløbet, der udstrålede oprigtig interesse for mig som kandidat. Jeg blev løbende opdateret på status via personlig kontakt, hvor de også forhørte sig mht evt spørgsmål, kommentarer og tvivl ift stillingen og min potentielt nye arbejdsplads. Ud fra hvad jeg tidligere har oplevet med rekrutteringsbureauer – både ved søgning efter kandidater og egen jobsøgning, kan jeg give de bedste anbefalinger til Nicoline og Kleven og Partners som helhed. De yder en grundig, personlig og yderst kompetent service.

anders heide
kandidat
key account manager
dansand A/S

Jeg oplevede rekruteringsprocessen hos Kleven & Partners som meget professionel, rar og tryg. Fra første møde, som her var en telefonsamtale, følte jeg mig taget professionelt og menneskeligt imod. De efterfølgende tiltag, som her var en facetime-samtale blev jeg også løftet trygt igennem. Her fik jeg mulighed for at “sælge mig selv” i processen. Hele forløbet igennem har jeg ikke på noget tidspunkt følt mig ubetydelig eller en i mængden. Ingen spørgsmål eller opkald har været for mange eller for ligegyldige. Alt aftalt er blevet overholdt til punkt og prikke og har været i den skønneste orden. 

Jeg føler mig så godt sendt på vej.  At jeg så også endte med at få drømmejobbet, er jo kun et mega stort ekstra plus. Kan kun sige stor tak til Nicoline for hendes måde at være på. Det passer lige til mig og var i min ånd.

Pia Gervig Nielsen
kandidat
office manager
GynZone Aps

Arne Kleven og hans team har udført flere rekrutteringsopgaver for Dansand A/S. Opgaverne er udført indenfor de tidsmæssige rammer og til stor tilfredshed for både kandidater og mig som opdragsgiver. Måden Arne og hans team arbejder på er præget af en punktlighed og systematik, som gør, at man som kunde føler sig tryg ved fremdriften i projekterne. Jeg kan give Arne mine bedste anbefalinger og står gerne til rådighed for evt. uddybende spørgsmål.

Thomas Steen Hansen
kunde
CEO
Dansand A/S
Scroll to Top