om os

Kleven & Partners er et konsulentfirma i Aarhus, som hjælper små og store virksomheder over hele landet med at rekruttere de helt rigtige medarbejdere. Tillid, tryghed og ordentlighed er grundstenene i vores arbejdsunivers.

"Med denne platform, har vi en skalerbar forretning der matcher kommende kundebehov og også skaber mulighed for Partnere som vil indgå i et samarbejde med os"

Arne er headhunter og indehaver i Kleven & Partners. 

Han er tidligere associeret partner i &friends og sidenhen medstifter af HR Mæglerne. Ved siden af at sikre, at vi har nok rekrutteringsopgaver at arbejde med, så løser Arne også rekrutteringsopgaver og har 1:1 coachingsamtaler med ledere/medarbejdere, der er på vej videre i deres karriere.

Arne har siden 1992 haft en række salgs- og lederstillinger, og har over 17 års erfaring som headhunter. Arne arbejder med stor faglig integritet. Kandidaterne skal have den bedst mulige oplevelse i mødet med Kleven & Partners. Arnes netværk er stort, og han skaber tit kontakter mellem mennesker, som har gavn af at mødes.

uddannelse

Arne har en Master of Business and Economics (svarer til en dansk cand.merc) fra Handelshøyskole i Norge med speciale i strategi og marketing.

Arne er Certificeret Life- og Business coach fra Manning Inspire. Herudover er Arne også certificeret i PeopleTools´ testværktøjer.

Kent er senior rekrutteringskonsulent i Kleven & Partners.

Han har gennem en årrække beskæftiget sig med rekruttering på alle niveauer og opbygget sig et trofast og tillidsfuldt renommé. Hos Kleven & Partners løser Kent mange forskellige typer af rekrutteringsopgaver fra A-Z, samtidig med at han plejer og vedligeholder en eksisterende og voksende kundeportefølje.

Kent har fokus på kvalitet og hastighed i en rekrutteringsproces og ser muligheder før begrænsninger både for virksomhed og kandidat. Han formår hurtigt at sætte sig ind i virksomhedens DNA og han har stor interesse i at skabe stærke relationer mellem mennesker og finde det helt rigtige kandidatmatch.

uddannelse

Kent er uddannet markedsføringsøkonom.

Han er certificeret i KP Explorer, Garuda og PeopleTools’ testværktøjer.

Nicoline er rekrutteringskonsulent i Kleven & Partners.

Hun løser rekrutteringsopgaver fra A-Z og er særlig stærk til search-arbejdet og kontakt til kandidater. Nicoline arbejder med stor kvalitet ift. at finde de helt rigtige kandidater for at sikre det rette match mellem virksomhed og kandidat. Nicoline er nærværende og energisk, og så har hun en god evne til at koordinere, planlægge og kan altid se muligheder.

uddannelse

Nicoline har en professionsbachelor i International handel og markedsføring med speciale i HR. Nicoline er herudover også certificeret i PeopleTools´ testværktøjer.

Scroll to Top