ydelser

Kleven & Partners er et konsulentfirma i Aarhus, som hjælper små og store virksomheder over hele landet med at rekruttere de helt rigtige medarbejdere. Tillid, tryghed og ordentlighed er grundstenene i vores arbejdsunivers.

interesseret?

Ring til headhunter Arne Kleven på +45 2088 7763

Vores rådgivning består af forskellige elementer, hvor du kan få hjælp til det, du har mest behov for. Du får individuel sparring med en erfaren karriererådgiver.

Vi tilbyder individuel karriererådgivning til:

– dig, der er i job og gerne vil skifte
– dig, der er ledig og gerne vil i job igen
– dig, der er studerende og gerne vil ud i dit første job

Vi tager udgangspunkt i din situation og kan hjælpe dig med at få overblik over dine kompetencer, hjælpe dig med afklaring og målretning af din jobsøgning og i det hele taget tilbyde et fortroligt rum til sparring om dit arbejdsliv.

Samtalerne koster 1.000 kr. + moms og varer ca. en time. Er du studerende har vi mulighed for at give dig studierabat, så hver samtale koster 500 kr. + moms.

interesseret?

Ring til Nicoline Faurholdt Lauridsen på +45 5358 2018  

Du får konkrete tips til indholdet og opsætningen af dit CV og din ansøgning. Du kan også få tips til opbygning af en god LinkedIn-profil – og gode ideer til, hvad der skal til for, at du bliver fundet på LinkedIn af virksomheder og rekrutteringsfirmaer i deres søgning efter nye kandidater til ledige jobs.

Samtalen kan typisk klares over telefonen, og koster 450 kr. for ca. 30-45 minutter. Hvis det er både CV, ansøgning og LinkedIn-profil, vil det typisk tage en time og vil derfor koste 600 kr.

Interesseret?

Ring til Nicoline Faurholdt Lauridsen på +45 5358 2018  

Som virksomhed giver I jeres opsagte medarbejdere/ledere mulighed for individuelt at arbejde med professionelle rekrutterings- og karriererådgivere, som vil bistå dem i at komme hurtigt videre.

Herudover viser I som virksomhed ansvarlighed og værdighed i forhold til både de opsagte medarbejdere/ledere og de tilbageværende medarbejdere.

Interesseret?

Ring til headhunter Arne Kleven på +45 2088 7763 eller Nicoline Faurholdt Lauridsen på +45 5358 2018  

Scroll to Top