Teamet


Arne Kleven

Salg og ledelsesstillinger frem til 2003. Fra 2003 selvstændig og headhunter, først som associeret partner i & friends, derefter som medstifter af HR Mæglerne, og nu som stifter/ejer i Kleven & Partners Rekruttering.

UDDANNELSE

  • Master of Business and Economics (tilsvarende dansk cand.merc) – Handelshøyskolen BI (N). Specialisering i strategi og marketing
  • Certificeret bruger i forskellige analyse-/testværktøjer
  • Certificeret Life- og Business coach – Manning Inspire

+45 20 88 77 63

arne@klevenpartners.dk

linkedin-retina

Winnie Rechnagel

Winnie har som senior rekrutteringskonsulent ansvaret for den samlede rekrutteringsproces. Hun kommer senest fra en stilling som Head of Search, og har gennem sin karriere inden for rekruttering opbygget mange års erfaring som rekrutteringskonsulent inden for forskellige brancher og områder. Hermed har hun gennem tiden fået opbygget et stærkt netværk på tværs af brancher inden for både den offentlige og private sektor.

Winnie bringer sin skarpe analytiske sans og blik for personen bag kompetencen med ind i Kleven & Partners og vil dermed yderligere styrke virksomhedens tunge rekrutteringskompetencer i arbejdet med at finde det helt rigtige match til vores kunder. I rekrutteringsprocessen er Winnie særligt drevet af, at afdække og forstå virksomheders behov nu og på sigt og sikre kvalitet i alle dele af processen, så kandidat og kunde får en positiv og professionel oplevelse hele vejen igennem.

UDDANNELSE

  • Cand. Pæd. Soc med speciale omkring brugen af online communities og digital adfærd.
  • Certificeret i MPA, Extended DISC, Thomas international PPA og GIA samt Mercuri Urvals egenudviklede MUPI, der favner både kognitive kompetencer samt analyse af personlighedstræk.

+45 53 58 20 18

winnie@klevenpartners.dk

linkedin-retina

Michael Larsen

Michael er tilknyttet Kleven & Partners som freelancekonsulent, med særligt fokus på IT- og økonomirelaterede rekrutteringer. Michael har arbejdet med rekruttering siden 2006 og er bl.a. medstifter af to rekrutteringsvirksomheder.

UDDANNELSE

  • Cand. Merc. fra Handelshøjskolen Aarhus (AU BSS)
  • Certificeret bruger i forskellige analyse- og testværktøjer
  • Lederkurser

+45 29 26 10 13

michael@klevenpartners.dk

linkedin-retina

Nicoline Lauridsen

Som rekrutteringskonsulent i Kleven & Partners skal Nicoline løse rekrutteringsopgaver fra A-Z. Nicolines erfaring fra rekrutteringsbranchen samt hendes menneskekendskab, gør hende kompetent til at arbejde som rekrutteringskonsulent.

Hendes kompetencer ligger indenfor search, kontakt og screening, og så brænder hun for at finde det helt rigtige match mellem kandidat og kunde. Som person er Nicoline nærværende og energisk, og så har hun en god evne til at koordinere, planlægge og se muligheder.

Nicolines idérige evner kombineret med hendes engagement, gør hende til en stærk ressource hos Kleven & Partners.

UDDANNELSE

Nicolines evner understøttes igennem hendes uddannelsesmæssige baggrund i International handel og markedsføring med specialisering indenfor HR.

Barsel

linkedin-retina