Teamet


Arne Kleven

Salg og ledelsesstillinger frem til 2003. Fra 2003 selvstændig og headhunter, først som associeret partner i & friends, derefter som medstifter af HR Mæglerne, og nu som stifter/ejer i Kleven & Partners Rekruttering.

UDDANNELSE

  • Master of Business and Economics (tilsvarende dansk cand.merc) – Handelshøyskolen BI (N). Specialisering i strategi og marketing
  • Certificeret bruger i forskellige analyse-/testværktøjer
  • Certificeret Life- og Business coach – Manning Inspire

+45 20 88 77 63

arne@klevenpartners.dk

linkedin-retina

Michael Larsen

Michael er tilknyttet Kleven & Partners som freelancekonsulent, med særligt fokus på IT- og økonomirelaterede rekrutteringer. Michael har arbejdet med rekruttering siden 2006 og er bl.a. medstifter af to rekrutteringsvirksomheder.

UDDANNELSE

  • Cand. Merc. fra Handelshøjskolen Aarhus (AU BSS)
  • Certificeret bruger i forskellige analyse- og testværktøjer
  • Lederkurser

+45 29 26 10 13

michael@klevenpartners.dk

linkedin-retina

Nicoline Lauridsen

Som rekrutteringskonsulent i Kleven & Partners skal Nicoline løse rekrutteringsopgaver fra A-Z. Nicolines erfaring fra rekrutteringsbranchen samt hendes menneskekendskab, gør hende kompetent til at arbejde som rekrutteringskonsulent.

Hendes kompetencer ligger indenfor search, kontakt og screening, og så brænder hun for at finde det helt rigtige match mellem kandidat og kunde. Som person er Nicoline nærværende og energisk, og så har hun en god evne til at koordinere, planlægge og se muligheder.

Nicolines idérige evner kombineret med hendes engagement, gør hende til en stærk ressource hos Kleven & Partners.

UDDANNELSE

Nicolines evner understøttes igennem hendes uddannelsesmæssige baggrund i International handel og markedsføring med specialisering indenfor HR.

Barsel

linkedin-retina