Teamet


Arne Kleven

Salg og ledelsesstillinger frem til 2003. Fra 2003 selvstændig og headhunter, først som associeret partner i & friends, derefter som medstifter af HR Mæglerne, og nu som stifter/ejer i Kleven & Partners Rekruttering.

UDDANNELSE

  • Master of Business and Economics (tilsvarende dansk cand.merc) – Handelshøyskolen BI (N). Specialisering i strategi og marketing
  • Certificeret bruger i forskellige analyse-/testværktøjer
  • Certificeret Life- og Business coach – Manning Inspire

+45 20 88 77 63

[email protected]

linkedin-retina

Birgitte Krogh Larsen

Birgitte er seniorkonsulent og karriererådgiver i Kleven & Partners. I tillæg til at løse rekrutteringsopgaver, afholder Birgitte 1:1 samtaler omkring karriere- og uddannelsesrådgivning, afholder inspirationsmøder for ledige om jobmarked og karriere, coacher de, der drømmer om at lave noget andet, end de gør i dag, og gennemfører outplacementforløb. Birgitte har lang erfaring fra HR i banksektoren med alt inden for leder- og ledelsesudvikling, rekruttering, mentoring, strategisk kompetenceudvikling og ledelsesværktøjer (MUS, trivselsundersøgelser mm.). Birgitte arbejder med stor kvalitet og faglighed og ikke mindst stor menneskelig interesse og engagement og forståelse for, hvem det enkelte menneske er.

UDDANNELSE

  • Birgitte er uddannet cand.merc. i strategi og ledelse, har en HD (O) og er certificeret ICC-coach.

+45 53 87 20 19

[email protected]

linkedin-retina

Nicoline Lauridsen

Som rekrutteringskonsulent i Kleven & Partners skal Nicoline løse rekrutteringsopgaver fra A-Z. Nicolines erfaring fra rekrutteringsbranchen samt hendes menneskekendskab, gør hende kompetent til at arbejde som rekrutteringskonsulent.

Hendes kompetencer ligger indenfor search, kontakt og screening, og så brænder hun for at finde det helt rigtige match mellem kandidat og kunde. Som person er Nicoline nærværende og energisk, og så har hun en god evne til at koordinere, planlægge og se muligheder.

Nicolines idérige evner kombineret med hendes engagement, gør hende til en stærk ressource hos Kleven & Partners.

UDDANNELSE

Nicolines evner understøttes igennem hendes uddannelsesmæssige baggrund i International handel og markedsføring med specialisering indenfor HR.

+45 53 58 20 18

[email protected]

linkedin-retina