Er du fremtidens bedste sælger?

Virksomhed
Jyllands-Posten

Sted
Aarhus C

Kontaktperson
Nicoline Lauridsen

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

 • Har du lysten og viljen til at udvikle dit salg markant?
 • Har du ambitioner om at tage din karriere til et nyt niveau? 
 • Vil du med på en af Danmarks bedste salgsuddannelser? 

Du kan komme helt til tops 
Jyllands-Posten søger en ny kollega, der brænder for salg, og som har lyst til at gennemgå Jyllands-Postens egen eftertragtede salgsuddannelse. Dit nye job har kontor på havnen i Aarhus – i et spritnyt hus med en formidabel udsigt og fantastiske faciliteter. Dine nye kollegaer glæder sig til at tage imod dig og er klar til at hjælpe dig på vej i din udvikling.

Opsøgende salg 
Uddannelsen gennemføres i samarbejde med nogle af landets dygtigste uddannelsesleverandører og veksler imellem teori og træning i hverdagen gennem en to-årig periode. Du kommer ind i et professionelt miljø, hvor ikke to dage er ens, og hvor der er masser af udfordringer og mulighed for at udvikle sig.  

Du kommer til at beskæftige dig med:

 • Salg af printede såvel som digitale annonceløsninger
 • Forberede og booke møder
 • Kundebesøg
 • Idégenerering og udvikling af nye platforme
 • Planlægning af projekter
 • Salgstræning

Du vil med Jyllands-Postens stærke brand i ryggen – fra dag ét få muligheden for at komme ud i nogle af Danmarks største og mest spændende virksomheder. Du får tilknyttet en salgstræner, som sørger for at du er klædt godt på til dine nye arbejdsopgaver. Der er allerede nu udarbejdet en plan for dig, så du får den bedst mulige start på din salgsuddannelse.

Vi har brug for dine ideer 
Du planlægger din egen tid og får tilmed muligheden for at søsætte dine egne projekter, født af dine egne gode idéer til et nyt magasin, en onlineløsning eller noget helt tredje.

Du er proaktiv og handlekraftig 
Som person har du et positivt mindset, masser af gå-på-mod og så er du vild med at udfordre dig selv. Du besidder et stærkt drive, der gør dig i stand til at opnå resultater og bidrage til JP’s fortsatte succes. Du har modet til at springe ud i noget, du ikke har erfaring med, og så tør du tage beslutninger og eksekvere på dem. Vi forestiller os, at du har lederambitioner og drømmer om at gøre karriere inden for salg.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, da vi vægter talent og personlighed højere. Men det er et krav, at du:

 • har lysten og viljen til at udvikle dig inden for salg
 • har et drive og er passioneret omkring det du laver 
 • har et salgs-DNA
 • er resultatorienteret og ambitiøs
 • er god til at kommunikere – både mundtligt og skriftligt

Hvad tilbyder Jyllands-Posten? 
Med salgsuddannelsen får du et springbræt til en erhvervskarriere hos Jyllands-Posten eller et af JP/Politikens Hus’ øvrige selskaber. Flere af dem der har været igennem denne salgsuddannelse, sidder nu med direktørposter i dansk erhvervsliv. 
Udover uddannelsen får du 26.000 kr. i måneden i år 1, og 28.000 kr. i måneden år 2, en god pensionsordning, kørselsgodtgørelse efter statens takster for kørsel i egen bil til kundemøder etc., og ikke mindst et team, der gerne vil lave sociale aktiviteter med dig – også efter arbejdstid.

Kribler det? 
Vi har store ambitioner til dig – så hvis ovenstående har givet dig lyst til at søge jobbet, så upload en video af dig selv (obs: et krav for at komme i betragtning)  og send dit CV via linket ”Søg jobbet her”. Vær gerne proaktiv og giv os et kald. Du kan kontakte Nicoline +45 53 58 20 18 /[email protected]

Om Jyllands-Posten 
Jyllands-Posten er en af Danmarks førende leverandører af kvalitetsjournalistik; både digitalt og på print. I avisen og på jp.dk finder du hver dag vores stærkeste indhold, sat i scene af blandt andet dansk presses bedste layoutere, tegnere, fotografer, udviklere og journalister. Jyllands-Posten står også bag Finans, som er Danmarks største erhvervssite.

 

 

 

 

Følg Kleven & Partners på LinkedIn