Senior Projekteringschef – NCC Engineering – Søborg

Virksomhed
NCC Building Nordics - Danmark

Sted
Søborg

Kontaktperson
Arne Kleven

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

  • Er du diplom- eller civilingeniør indenfor konstruktion af bygninger?
  • Har du stor erfaring med elementbyggeri – gerne fra et rådgivende ingeniørfirma eller større entreprenørfirma?
  • Vil du arbejde med nogle af Danmarks mest spændende nybyg- og renoveringsprojekter?

 

Hos NCC Engineering kommer du helt tæt på produktionen

NCC har sin egen interne råhus-afdeling. Dette giver en enestående mulighed for at forme konstruktionsprojekter med førstehåndserfaringer fra de producerende og afstemme løsningsstrategier ud fra vurderinger af anlægsomkostninger og risiko. 

Ligeledes vil du få glæden af at opleve, at ingeniører og udførende arbejder i samme virksomhed og ikke er ”konkurrenter”. Engineering udfører kun projektering af sager, der også bygges af NCC.

Med arbejdssted i Søborg bliver du en del af en ambitiøs afdeling på 30 ingeniører og tekniske designere fordelt på konstruktion, VVS/ventilation og el. Konstruktion er den største med 14 ansatte.

Du vil referere til de to ledere for konstruktionsafdelingen hvor den ene har det personalemæssige og administrative ansvar, og den anden har det faglige ansvar. Begge to er yngre civilingeniører (40 og 43 år), og praktiserer en nysgerrig, åben og positiv ledelsesstil. 

Du kommer til at arbejde med nogle af de ingeniørmæssige mest udfordrende byggerier i Danmark.

 

Dine opgaver

Du får rollen som fagleder for konstruktionsprojektering af større bolig- og kontorbyggerier. 

Din rolle bliver både som projekterende og kontrollerende. Det inkluderer, at:

  • Du planlægger tid og ressourcer af konstruktionsopgaver og løbende følger op på opgaverne. Du deltager i projekteringsmøder, projektgennemgangsmøder og tværfaglige granskningsmøder. 
  • Du leder/fordeler opgaverne til projektholdet og sikrer, at alle på konstruktionsholdet er informeret og kender deres opgaver og ansvarsområder. 
  • Du udarbejder kalkulationsgrundlag, aftaler honorarer, udfører projektering, tilsyn, opfølgning og overlevering af projekter til produktionen.
  • Du får en senior-rolle, hvor du skal vejlede mange af dine yngre kollegaer samt er medansvarlig for, at afdelingen udvikler sig.

Din profil

Du har gennemført og haft ansvaret  som fagleder for flere nybyg elementprojekter. Du har succesfuldt styret et hold af medarbejdere gennem flere projekter med ansvar for tid og økonomi. Du er fagligt stærk og kan lede et hold af ingeniører og tekniske designere. 

Som person har du god overblikskapacitet, og du evner også at dykke ned i detaljen. 

Det er stort fokus på samarbejde og vidensdeling i afdelingen, med andre enheder i NCC og med bygherre. Samarbejde og vidensdeling er derfor også din naturlige arbejdsform. 

Du er velfunderet i at udarbejde statisk dokumentation og vant til at arbejde med FEM programmer til formålet. 

Du er drevet af at optimere projektets løsninger og disponere projektmaterialet, så det tjener sit hovedformål som produktionsgrundlag. 

Du er fortrolig med digitale værktøjer og er nysgerrig på den store udvikling indenfor modellering. Kan du selv modellere i 3D, så er dette et plus. Som minimum skal du kunne læse/forstå outputtet af dine kollegaers arbejde. NCC Engineering benytter bl.a. TEKLA, Solibri, DALUX og Revit. Enkelte projekter bliver kun modelleret i 3D uden tegninger.

Du følger naturligt med i nye normer og certificeringer indenfor byggebranchen. 

Du er en stærk kommunikator, har en vindende personlighed, og er nysgerrig/åben overfor andre mennesker. Al kommunikation hos NCC Engineering foregår på dansk. Godt dansk i skrift og tale er derfor et krav.

 

Hvad NCC Engineering tilbyder?

Med ansættelse i en af Skandinaviens største virksomheder indenfor byggeri, får du en arbejdsgiver med store ressourcer og vilje til at gøre de rigtige ting for at fastholde en førende position også på lang sigt. 

Du vil få dygtige kollegaer som ivrigt udvikler fremtidens byggeri.

Fokus på work-life balance og høj medarbejdertrivsel. Videre er der mange personaleforeninger hos NCC, du får en god lønpakke, kantineordning, og andre goder. Læs mere om NCC på deres hjemmeside her.

 

Fristet til at høre mere?

Vores målsætning er at få skrevet ansættelsesaftale inden udgangen af august, og vi vurderer løbende de modtagne ansøgninger og lukker stillingen, når rette kandidat er fundet. Derfor: kunne du tænke dig at høre mere om muligheden så skriv eller ring til Arne Kleven hos Kleven & Partners Rekruttering. Arne har mobilnummer 20887763 og mailadresse [email protected] Du er også velkommen til at søge stillingen direkte via linket ”Søg jobbet her” (den orange knap til højre øverst i denne jobannonce). 

Følg Kleven & Partners på LinkedIn