Privatrådgiver til Ringkjøbing Landbobanks afdeling i Ringkøbing

Virksomhed
Ringkjøbing Landbobank

Sted
Ringkøbing

Kontaktperson
Birgitte Krogh Larsen

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

  • Sætter du kundetilfredshed højt?
  • Har du en solid baggrund fra den finansielle sektor og fra privatsegmentet?
  • Vil du være en del af én af Danmarks stærkeste banker?

Kompetent rådgivning

Ringkjøbing Landbobank søger en dygtig privatrådgiver til Ringkøbing. Du skal sætte kundetilfredshed meget højt og have lyst til at yde den bedst mulige rådgivning hele vejen rundt om vores privatkunder. Samtidig skal du have lyst til at opsøge nye forretninger og netværke lokalt. Du skal også helt naturligt besidde en god portion forretningsforståelse og kunne finde konstruktive løsninger til gavn for både kunden og banken.

Du får din egen eksisterende kundeportefølje, og samtidig skal du også opsøge nye forretninger. Dine muligheder for succes hjælpes på vej af bankens stærke brand og korte beslutningsveje samt et stort fagligt netværk, så du kan fokusere på kunderne.

Resultater og kundetilfredshed

Du skal have erfaring fra den finansielle sektor indenfor privatområdet – særligt inden for bolig- og pensionsområdet. Du skal være en god sparringspartner og rådgiver for vores kunder. 

Herudover forventer vi, at du:

  • er udadvendt og opsøgende ift. kunderne, så du hele tiden skaber gode relationer og netværk
  • er nysgerrig og ser muligheder, så du kan hjælpe kunderne med at finde konstruktive finansielle løsninger til gavn for både kunden og banken
  • har et selvstændigt drive, samtidig med at du er en god teamspiller
  • er ansvarsbevidst og kan arbejde med stort overblik
  • har et højt energiniveau og brænder for at give kunden professionel rådgivning

Privatkundeafdelingen i Ringkøbing består af 35 stærke medarbejdere. Du kommer til at arbejde i et dynamisk og ambitiøst team, hvor der også er god plads til godt humør og sociale aktiviteter med hinanden. 

Hvad tilbyder Ringkjøbing Landbobank?

En god lønpakke bestående af fast månedsløn, en fordelagtig pensionsordning og både helbredssikring og tandforsikring. ​Derudover vil du blive en del af en bank og en afdeling med høj trivsel og anciennitet. Vi vægter udvikling, værdiskabelse og teamwork i det daglige.

Vil du med på holdet? 

​Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte seniorkonsulent Birgitte Krogh Larsen, Kleven & Partners, på mobil 5387 2019 (fra 3. juli-7. juli, og igen fra 3. august), eller HR-chef Berit Nørskou Pedersen, Ringkjøbing Landbobank, på mobil 2386 7122 (fra 3. juli-10. juli, og igen fra 27. juli) . Send din ansøgning og dit CV via linket her på siden snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ringkjøbing Landbobank - en kompetent, handlekraftig og ordentlig  bank!

Ringkjøbing Landbobank er en fullservice bank med ca. 650 medarbejdere, som bl.a. har specialiseret sig inden for nicheområder som alternativ energi, finansiering af læge- og tandlægepraksis, nedsparing og formuerådgivning til velhavende privat- og erhvervskunder med en kompleks økonomi.

Banken har en egenkapital på godt 7 mia. kr. og en markedsværdi på ca. 14 mia. kr. Omkostningsprocenten er på 38, hvilket viser, at banken er Danmarks mest effektive. Det giver banken stor konkurrencekraft til gavn for kunderne. Det internationale ratingbureau Moody’s Investors Service har givet banken en kreditrating på A1, hvilket er bedst blandt danske banker. Analyser fra Voxmeter viser, at Ringkjøbing Landbobank scorer meget højt på både kundetilfredshed og image. Ringkjøbing Landbobank er kort fortalt en kompetent, handlekraftig og ordentlig bank, der altid er til at komme i kontakt med.

 

 

Følg Kleven & Partners på LinkedIn