Er du Vitakrafts nye økonomiassistent?

Virksomhed
Vitakraft Danmark A/S

Sted
Viby J

Kontaktperson
Nicoline Lauridsen

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

Dette jobopslag er ikke længere aktivt.

 

 • Har du regnskabsforståelse og erfaring med Excel og ERP-systemer?
 • Har du lyst til at arbejde i en stor international virksomhed i vækst?  
 • Kan du arbejde med kollegaer og kunder i hele Norden?

 

Du er stærk til tal og struktur

Vitakraft er en af de mest succesrige virksomheder inden for produkter til kæledyr. Vitakraft har Worldwide 2.000 ansatte, og er en af verdens største aktører i pet food-industrien.

Det går godt for Vitakraft, og de har brug for flere hænder. De søger derfor en erfaren og kompetent økonomiassistent  til deres nordiske hovedkontor i Viby J.

Din hverdag kommer til at bestå af mange forskelligartede opgaver, men du vil primært være ansvarlig for debitor- og kreditorområdet, herunder:

 • Registrering af indbetalinger
 • Opfølgning på debitorer i Norden
 • Registrering af omkostningsfakturaer
 • Afstemning af debitorer/kreditorer
 • Ad hoc opgaver på kontoret

 

Det er en stilling med mulighed for fuldtidsansættelse og også deltid (32 timer). Du vil referere til regnskabs- og økonomichef, Dennis Møller Erichsen.

Du er nysgerrig og har et positivt mind-set

Som person er du nysgerrig, og det falder dig naturligt at stille spørgsmål og bidrage til problemløsningen. Du går aldrig på kompromis med ordentlighed og høj kvalitet i løsningen af dine opgaver. Derudover har du et godt overblik og forstår vigtigheden af at løfte i flok.

Vi forestiller os, at du har en relevant faglig baggrund, og at du fx  har arbejdet som bogholder eller økonomisassistent. Det forventes derfor, at du har erfaring med:

 • ERP systemer (Vitakraft benytter Navision)
 • Excel på godt niveau –  herunder kendskab til  L-opslag, pivot tabeller mv.
 • Forstår og kan gøre dig forståeligt på svensk og norsk
 • Engelsk, da det  er koncernsprog.

Samarbejdet i højsædet

Du bliver en del af et professionelt, men uformelt miljø, hvor det gode samarbejde er en stor og vigtig del af hverdagen.  Du bliver en del at et team på 14 personer fordelt i Norden hvoraf 7 har base på kontoret i Viby J.

Hvad tilbyder Vitakraft?

Bliver du en del af Vitakraft, kan du se frem til et sundt arbejdsmiljø, fleksibilitet, god pensionsordning og mulighed for hjemmearbejdsdage.

Vil du med på holdet?
Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent Nicoline Lauridsen på mobil 5358 2018. Send din ansøgning og dit CV via linket her på siden snarest muligt.
 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om vitakraft

Hos Vitakraft gør de hver dag deres ypperste for at dit kæledyr kan leve et sundt og lykkeligt liv.
Hvad der begyndte som en lille grovvarehandel i landsbyen Heiligenrode nær Bremen, Tyskland, for 180 år siden, har nu udviklet sig til at være en af de mest succesrige virksomheder inden for produkter til kæledyr. Vitakraft har Worldwide 2.000 ansatte og er en af verdens største aktører i pet food industrien. 1,2 millioner produkter sælges dagligt og de har lokale salgsselskaber i 19 lande i verden. Der er i alt 5.000 forhandlere med i alt 50.000 udsalgssteder worldwide.

Du kan læse mere her. 

 

Følg Kleven & Partners på LinkedIn