Er du NCC’s nye projektchef til Christiansholm i København?

Virksomhed
NCC Building Nordics - Danmark

Sted
København

Kontaktperson
Arne Kleven

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

  • Har du lysten og erfaringen til at have en ledende rolle for et af de mest spændende og komplekse byggerier i København?
  • Motiveres du af at have et stort ansvar i en kompleks byggeproces?
  • Kan du håndtere at  fokusere på dine egne leverancer i projektet, samtidig med at du  skal koordinere med de omkringliggende projekter?

 

Projektchef til nybyggeri

Det går rigtig godt hos NCC, og de er bl.a. i gang med at bygge Christiansholm på Papirøen. Dette er et af de mest markante byggerier i København og  et byggeprojekt med en totalentreprise på DKK 1,2  milliarder.

NCC søger en faglig stærk projektchef, som har erfaring med nybyggeri i det helt store format. Du tilbydes et spændende, komplekst og ansvarsfuldt job, som kræver, at du bringer din erfaring og kompetence i spil hver dag.

Vi forestiller os, at du allerede har læst om projektet Christiansholm. Hvis ikke, kan du bl.a. læse mere her.

Hovedprojekteringen er i fuld gang, byggegruben pågår og betonarbejdet starter i august 2020.  Du bliver ansat til at stå i spidsen for etape 2, som bl.a. består af et hotel og boligtårn, hvor entreprisesummen er på ca. DKK 300 millioner. Du kommer med i hovedprojekteringsfasen, og er med til at planlægge etapen før udførelsen starter, herunder indkøb af entrepriser. Hele projektet Christiansholm skal afleveres til bygherre i 2024.

 

Du er løsningsorienteret med et ekstremt godt overblik

Som person er du handlingsorienteret og udstyret med et højt drive. Du ”vil byggeri”, og befinder dig godt i rollen som ansvarlig på byggepladsen.

Din erfaring med komplekst nybyggeri er vigtigere end din uddannelsesmæssige baggrund. En karriere hvor du har gået vejen fra byggeleder/entrepriseleder til projektchef er ideel, men andre veje kan også være relevante. Det er dog et krav, at du har erfaring fra, og lysten til, at være på en stor byggeplads.

Har du den rigtige baggrund, og vælger du at søge stillingen, så vil vi se frem til at snakke med dig om din konkrete erfaring indenfor bl.a. prosjektplanlægning; kontrakt- og risikostyring; udbud og indkøb af fagentrepriser og leverancer; tidsstyring, kvalitet og kommunikation. 

 

NCC tilbyder:

  • Et attraktivt job, hvor du er i byggeledelsen for et af Københavns mest synlige og markante byggeprojekter
  • NCC ønsker at beholde dig når projektet er afsluttet. Derfor tager NCC løbende hånd om din faglige og personlige udvikling.
  • En solid arbejdsgiver. NCC har mange forretningsområder og en meget stor ordrebeholdning til de næste mange år
  • Gode ansættelsesvilkår

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid, respekt og pionerånd. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. Du kan se mere om os på  www.ncc.dk.

 

Ønsker du mere information inden du beslutter om du vil søge stillingen?

Kontakt seniorkonsulent Arne Kleven (tlf. 20887763/mail [email protected]) eller konsulent Nicolie Lauridsen (tlf. 53582018/[email protected]).

 

Følg Kleven & Partners på LinkedIn