Privatrådgiver til Handelsbanken i Horsens

Virksomhed
Handelsbanken

Sted
Horsens

Kontaktperson
Birgitte Krogh Larsen

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

  • Trives  du med at give gode kundeoplevelser og sikre høj kundetilfredshed? 
  • Har du lyst til at blive en del af et ambitiøst team, hvor arbejdstrivsel  vægtes højt?
  • Vil du være en del af en afdeling, der allerede ligger højt på kundetilfredshed, og som har et stort engagement i lokalmiljøet?

Spændende portefølje 

Handelsbanken i Horsens søger en dygtig privatkunderådgiver til at overtage og udvikle en portefølje af gode og spændende privatkunder.

Handelsbanken  bestræber sig kontinuerligt på at leve op til kundernes forventninger. Du vil blive en del af en filial, der har et højt aktivitetsniveau, og hvor kundetilfredshed er i højsædet.

Kompetent rådgivning

Du har en baggrund fra den finansielle sektor, og har erfaring med rådgivning af din egen kundeportefølje inden for privatkundeområdet. Du må meget gerne også have stærke kompetencer inden for – og interesse for – bolig- eller  pensionsområdet.  Det er vigtigt, at du også har en god portion forretningsforståelse.

Du  sætter selvfølgelig en ære i at sikre dine  kunders tilfredshed, og du er hele tiden opmærksom på at give gode kundeoplevelser.

Herudover forventer vi, at du:

  • er udadvendt og kan lide at arbejde med alle kundetyper
  • har et stort drive og motiveres af at skabe resultater
  • kan arbejde proaktivt – også med dit eget netværk
  • kan tage gode kreditmæssige beslutninger, som  matcher bankens kreditpolitik
  • er god til at skabe orden og struktur – også for kunderne

Og så har du selvfølgelig mod på - og lyst til - at  blive en del af et aktivt team og fortsætte din gode udvikling som rådgiver.

Hvad tilbyder Handelsbanken?

Først og fremmest vil du blive en del af en bank, der står stærkt både i Danmark og internationalt. Der er således rigtigt gode udviklingsmuligheder generelt i banken, og der er gode muligheder for fleksibilitet.

Afdelingen i Horsens består af 6 fantastiske medarbejdere, der værner om den gode stemning og arbejdstrivsel. Det er et ambitiøst  og kompetent team, som står klar til at tage imod dig.

Udover det gode samarbejde på tværs i afdelingen, er der mulighed for at hente yderligere kompetencer ind fra andre af bankens eksperter.

Du har også mulighed for at overtage ansvaret for ét eller flere produktområder (fx bolig eller pension), afhængig af dine ønsker og kompetencer.

Du vil referere til filialdirektør Martin Skovgaard Larsen.

Har du lyst til at høre mere?

Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte Seniorkonsulent Birgitte Krogh Larsen, Kleven & Partners på mobil 53 87 20 19. Du er også velkommen til at sende din ansøgning og dit CV via linket her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Handelsbanken 

Handelsbanken har en decentral forretningsmodel og bæredygtig tilgang til den måde, vi driver bank på. Vi har en stærk lokal tilstedeværelse, og vi træffer beslutningerne i filialen, hvor vi arbejder lokalt med både privat- og erhvervskunder.  Gennem dialog og engagement tager vi ansvar for vores kunder og omverdenen, og vi sætter en ære i sunde og langvarige relationer med vores kunder og samarbejdspartnere. Måske er det derfor, vi har nogle af de mest tilfredse privatkunder og erhvervskunder.

Vi er en del af den svenske Handelsbanken-koncern, en af Nordens største banker, og vi har den højeste rating af internationale kreditvurderingsinstitutter. Handelsbankens hjemmemarkeder er Danmark, Sverige, Norge, Finland, Holland og Storbritannien. I Danmark er vi over 600 medarbejdere og har flere end 50 filialer landet over. Du kan læse mere om Handelsbanken her.

Følg Kleven & Partners på LinkedIn