Privatrådgiver til Handelsbanken i Horsens

Virksomhed
Handelsbanken

Sted
Horsens

Kontaktperson
Birgitte Krogh Larsen

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

  • Er du en erfaren privatrådgiver, der stortrives  med at skabe stærke kunderelationer? 
  • Vil du være en del af en afdeling, der ligger højt på kundetilfredshed, og som har et stort engagement i lokalmiljøet?
  • Har du lyst til at blive en del af et dynamisk og ambiøst team, hvor arbejdstrivsel  vægtes højt?

Spændende portefølje 

Handelsbanken i Horsens søger en selvstændig, proaktiv  og kompetent rådgiver til at overtage og udvikle en portefølje af spændende og gode privatkunder.

Du bliver en del af en filial, der oplever et højt aktivitetsniveau, hvor kundetilfredshed er i højsædet. Handelsbanken  bestræber sig kontinuerligt på at leve op til kundernes forventninger. Det er vigtigt, at du også har en god portion forretningsforståelse, og er indstillet på at bruge dit netværk aktivt. 

Kompetent rådgivning

Du skal have erfaring med rådgivning af egen kundeportefølje og have erfaring fra privatkundeområdet – og meget gerne have en god portion erfaring fra bolig- og/eller  pensionsområdet. 

Du har en baggrund fra den finansielle sektor, og det er vigtigt, at du  sætter en ære i at sikre dine  kunders tilfredshed, som at der er orden og struktur på dit  arbejde. 

Herudover forventer vi, at du:

  • kan lide at arbejde selvstændigt og tage gode kreditmæssige beslutninger, som  matcher bankens kreditpolitik
  • er udadvendt og kan lide at arbejde med alle kundetyper
  • er positiv, serviceminded, struktureret og har et stort drive
  • motiveres af at skabe resultater - selvstændigt og sammen med dit team

Afdelingen i Horsens består af 6  kompetente  medarbejdere. Du vil blive  en del af et ambitiøst  team, som værner om den gode stemning og vægter arbejdstrivsel højt. Der er et godt samarbejde på tværs i afdelingen, og samtidig kan der trækkes på andre af bankens eksperter. 

Hvad tilbyder Handelsbanken?

Udover arbejdet med den bestående kundeportefølje  vil du få gode muligheder for at overtage ansvaret for ét eller flere produktområder, ligesom der også er en forventning om, at du arbejder proaktivt og med dit eget netværk. Det er afgørende, at du har mod på - og  lyst til - at  blive en del af et aktivt team og fortsætte din udvikling som rådgiver. Der er gode udviklingsmuligheder internt i banken, og der vil blive udarbejdet en plan for din udvikling sammen med  dig.

Du vil referere til filialdirektør Martin Skovgaard Larsen.

Har du lyst til at høre mere?

Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte Seniorkonsulent Birgitte Krogh Larsen, Kleven & Partners på mobil 53 87 20 19. Du er også velkommen til at sende din ansøgning og dit CV via linket her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Handelsbanken 

Handelsbanken har en decentral forretningsmodel og bæredygtig tilgang til den måde, vi driver bank på. Vi har en stærk lokal tilstedeværelse, og vi træffer beslutningerne i filialen, hvor vi arbejder lokalt med både privat- og erhvervskunder.  Gennem dialog og engagement tager vi ansvar for vores kunder og omverdenen, og vi sætter en ære i sunde og langvarige relationer med vores kunder og samarbejdspartnere. Måske er det derfor, vi har nogle af de mest tilfredse privatkunder og erhvervskunder.

Vi er en del af den svenske Handelsbanken-koncern, en af Nordens største banker, og vi har den højeste rating af internationale kreditvurderingsinstitutter. Handelsbankens hjemmemarkeder er Danmark, Sverige, Norge, Finland, Holland og Storbritannien. I Danmark er vi over 600 medarbejdere og har flere end 50 filialer landet over. Du kan læse mere om Handelsbanken her.

Følg Kleven & Partners på LinkedIn