Privatrådgiver til Ringkjøbing Landbobanks afdeling i Viborg

Virksomhed
Ringkjøbing Landbobank

Sted
Viborg

Kontaktperson
Birgitte Krogh Larsen

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

  • Sætter du kundetilfredshed højt?
  • Har du en baggrund fra den finansielle sektor og fra privatsegmentet?
  • Vil du være en del af én af Danmarks stærkeste banker?

Kompetent rådgivning
Ringkjøbing Landbobank søger en dygtig privatrådgiver til Viborg. Du skal sætte kundetilfredshed meget højt og have lyst til at yde den bedst mulige rådgivning hele vejen rundt om vores privatkunder. Du skal også helt naturligt besidde en god portion forretningsforståelse og kunne finde konstruktive løsninger til gavn for både kunden og banken.  

Du får en eksisterende kundeportefølje og samtidig skal du også opsøge nye forretninger. Dine muligheder for succes hjælpes på vej af bankens stærke brand og korte beslutningsveje samt et stor fagligt netværk, så du kan fokusere på kunderne.  

Resultater og kundetilfredshed
Du skal have erfaring fra den finansielle sektor indenfor privatområdet - særligt inden for bolig- og pensionsområdet. Du skal være en god sparringspartner og rådgiver for vores kunder. 

Herudover forventer vi, at du:

  • er udadvendt og meget opsøgende ift. kunderne, så du hele tiden skaber gode relationer og netværk
  • er nysgerrig og ser muligheder, så du kan hjælpe kunderne med at finde konstruktive, finansielle løsninger til gavn for både kunden og banken
  • har et selvstændigt drive samtidig med, at du er en god teamspiller
  • er ansvarsbevidst og kan arbejde med stort overblik
  • har et højt energiniveau og brænder for at give kunden professionel rådgivning 

Afdelingen i Viborg består af 15 stærke medarbejdere fordelt på både privat- og erhvervskunder. Du kommer til at arbejde i et dynamisk og ambitiøst team, hvor der også er god plads til godt humør og sociale aktiviteter med hinanden. 

Hvad tilbyder Ringkjøbing Landbobank?
En god lønpakke bestående af fast månedsløn, en fordelagtig pensionsordning og både helbredssikring og tandforsikring. Derudover vil du blive en del af en bank og en afdeling med høj trivsel. Afdelingen beskæftiger både unge fremadstormende medarbejdere og medarbejdere med lang anciennitet. Vi vægter udvikling, værdiskabelse og teamwork i det daglige. 

Du vil referere til filialdirektør Carsten Jensen. 

Vil du med på holdet?  
Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte Seniorkonsulent Birgitte Krogh Larsen, Kleven & Partners på mobil 5387 2019, eller HR-chef Berit Nørskou Pedersen, Ringkjøbing Landbobank på mobil 2386 7122. Send din ansøgning og dit CV via linket her på siden snarest muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ringkjøbing Landbobank

Ringkjøbing Landbobank er kåret som nummer 2 i Danmark mht. omdømme blandt landets bankkunder – og nr. 2 på kundetilfredshed (kilde Voxmeter, jan. 2019). Ringkjøbing Landbobank har et stærkt brand med sund kreditpolitik og korte beslutningsveje. Via det gode omdømme og et kompetent team har afdelingen i Viborg opbygget en solid afdeling både i og uden for lokalområdet. Afdelingens vækst er skabt på individuel og kvalitativ rådgivning inden for både privat og erhverv. Læs mere på www.landbobanken.dk

 

Følg Kleven & Partners på LinkedIn