Opsøgende erhvervsrådgiver til Ringkjøbing Landbobanks afdeling i Viborg

Virksomhed
Ringkjøbing Landbobank

Sted
Viborg

Kontaktperson
Birgitte Krogh Larsen

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

Dette jobopslag er ikke længere aktivt.

  • Er du dygtig til at skabe netværk og relationer?
  • Har du en baggrund fra den finansielle sektor og fra erhvervssegmentet?
  • Vil du være en del af én af Danmarks stærkeste banker?

Stort kundefokus
Ringkjøbing Landbobank søger en dygtig erhvervsrådgiver til Viborg. Du skal være god til det opsøgende arbejde og vise ægte interesse for kunder og potentielle kunder. Herudover skal du have stor forretningsforståelse og erfaring fra et job som erhvervsrådgiver, hvilket indebærer, at du helt naturligt kan rådgive vores erhvervskunder med høj faglighed og kvalitet. 

Din primære opgave bliver at servicere egne kunder og tage del i det opsøgende arbejde. Du skal kunne matche alle typer kunder inden for SMV-segmentet. Du får fra start din egen eksisterende kundeportefølje, og derudover er der masser af muligheder for at udvide porteføljen over tid. Dine muligheder for succes hjælpes på vej af bankens stærke brand og korte beslutningsveje. 

Dynamisk og ambitiøs
Du skal have erfaring fra den finansielle sektor indenfor erhvervssegmentet. Du skal være en god sparringspartner og rådgiver inden for de erhvervsfaglige områder. 

Herudover forventer vi, at du:

  • er udadvendt og opsøgende ift. kunderne, så du hele tiden skaber gode relationer og netværk
  • er nysgerrig og ser muligheder, så du kan hjælpe kunderne med at finde konstruktive, finansielle løsninger til gavn for både kunden og banken
  • har et selvstændigt drive samtidig med, at du er en god teamspiller
  • er ansvarsbevidst og kan arbejde med stort overblik
  • har et højt energiniveau og brænder for at give kunden professionel rådgivning 

Afdelingen i Viborg består af 16 stærke medarbejdere fordelt på både privat- og erhvervskunder. Du kommer til at arbejde i et dynamisk og ambitiøst team, hvor der også er god plads til godt humør og sociale aktiviteter med hinanden. Din base vil være på kontoret, men du vil også være ude hos kunder/potentielle kunder og deltage i møder. 

Hvad tilbyder Ringkjøbing Landbobank?
En god lønpakke bestående af fast månedsløn, en fordelagtig pensionsordning og både helbredssikring og tandforsikring. Derudover vil du blive en del af en bank og en afdeling med høj trivsel. Afdelingen beskæftiger både unge fremadstormende medarbejdere og medarbejdere med lang anciennitet. Vi vægter udvikling, værdiskabelse og teamwork i det daglige. 

Du vil referere til filialdirektør Carsten Jensen. 

Vil du med på holdet?  

Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte Seniorkonsulent Birgitte Krogh Larsen, Kleven & Partners på mobil 5387 2019 eller HR-chef Berit Nørskou Pedersen, Ringkjøbing Landbobank på mobil 2386 7122. Send din ansøgning og dit CV via linket her på siden snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ringkjøbing Landbobank

Ringkjøbing Landbobank har et stærkt brand med sund kreditpolitik og korte beslutningsveje. Via det gode omdømme og et kompetent team har afdelingen i Viborg opbygget en solid afdeling både i og uden for lokalområdet. Afdelingens vækst er skabt på individuel og kvalitativ rådgivning inden for både privat og erhverv. Læs mere på www.landbobanken.dk

 

Følg Kleven & Partners på LinkedIn