Kvalitetskonsulent til Botjeks hovedkontor i Horsens

Virksomhed
Botjek A/S

Sted
Horsens

Kontaktperson
Birgitte Krogh Larsen

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

Dette jobopslag er ikke længere aktivt.

  • Går du op i, at tingene skal være i orden?
  • Har du erfaring med energimærkning og evt. tilstandsrapporter?
  • Kan du løfte kvalitetsniveauet af vores rådgivning, og har du lyst til at blive fagansvarlig?
  • Motiveres du af at arbejde med kvalitet på nationalt niveau for +50 konsulenter?  

Kvalitet og sparring

For at styrke indsatsen inden for primært energimærkningsområdet søger Botjek en ny kvalitetskonsulent/fagansvarlig  til Botjeks hovedkontor  i  Horsens.

Du skal være med til at videreudvikle og drive vores kvalitetsmålsætninger inden for energimærkning og tilstandsrapporter. Du kommer til at bruge en del af din tid på at udtage stikprøver og kvalitetssikre rapporterne. Vi forventer også, at du giver dit input til vores IT-udvikling inden for området - og ikke mindst vores produktudvikling på området. 

Herudover kommer du også til at holde møder med brancheforening, styrelser og kunder, samt afholde kurser og erfa-dage for vores konsulenter i hele landet (i vores tre regioner), ca. tre-fire gange om året. Du vil få base på kontoret i Horsens, med god mulighed for at arbejde hjemmefra. 

Struktureret og selvstændig

Det er vigtigt, at du har stor erfaring med byggeri og konstruktioner, samt  at lave energimærker. Da rapporterne er på dansk, skal du tale og skrive flydende dansk. Herudover skal du også være stærk til IT. 

Du har:

  • byggeteknisk erfaring, herunder inden for energi, konstruktion, skader mv.
  • erfaring med energimærkning og er uddannet energikonsulent (gerne også til store ejendomme/erhverv samt erfaring med energimærkning af nybyg) 
  • eventuelt erfaring med energiberegning 
  • gerne beskikkelse som bygningssagkyndig - eller lyst til at blive det via jobbet
  • en akademisk baggrund som fx bygningskonstruktør eller ingeniør eller lign.

Som kollega kommer du også til at tage del i kontorets opgaver, hvor vi hjælper hinanden. Der vil også være sparring til konsulenterne  rundt om i landet, så det er vigtigt, at du søger de gode fælles løsninger og kan bevare overblikket og samtidig arbejde struktureret og detaljeret med opgaverne.

Botjek har hovedkontor i Horsens,  ikke langt fra motorvejen, i et åbent kontormiljø og med en dynamisk organisationsstruktur uden hierarkier.

Hvad tilbyder Botjek?

En fagligt spændende stilling med rig mulighed for at udvikle sig ledelsesmæssigt, samt med mulighed for at skabe sin egen hverdag, systemer og fremgangsmåde i opgaverne.  
Du får en god lønpakke bestående af fast månedsløn, en god pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineordning mm. Derudover vil du blive en del af en virksomhed med høj trivsel og anciennitet, som vægter fællesskab, samarbejde og frihed i det daglige.

Du kommer til at referere til direktør Brian Slot, men med faglig sparring i hverdagen fra kvalitetschef Lucas Madsen.

Vil du med på holdet?

Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte seniorkonsulent Birgitte Krogh Larsen på mobil 5387 2019.

Send din ansøgning og dit CV  via linket her på siden, samtaler holdes løbende.  Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Botjek – landsdækkende og lige i nærheden.

Botjek er markedsledende inden for tilstandsrapporter, energimærkninger og elinstallationsrapporter. Botjek tilbyder alt fra indeklima-analyser til køber- og bygherrerådgivning, skadestaksering og energirådgivning – og er ISO 9000-certificerede.

Botjek er landsdækkende og lokal på i alt 17 kontorer fordelt rundt om i landet. Der er mere end 115 specialister inden for byggeri ansat – og de hjælper både virksomheder og private.

Læs mere på www.botjek.dk

 

 

 

Følg Kleven & Partners på LinkedIn