Produktionschef - Dansand A/S - Midtjylland

Virksomhed
Dansand A/S

Sted
Brædstrup

Kontaktperson
Nicoline Lauridsen

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

 • Har du lyst til at påtage dig ansvaret for produktionen hos Danmarks førende leverandør af kvartssand?
 • Er du en dygtig og synlig leder, der brænder for at motivere dine medarbejdere?
 • Har du det forkromede overblik, og formår du samtidig at deltage som ”spillende træner” i arbejdet? Så er her en spændende mulighed.  

Dansand A/S søger en produktionschef til at varetage, udvikle og optimere driften. Du bliver en del af ledergruppen og vil referere direkte til den administrerende direktør.

Dit ansvar som spillende træner

 • Personaleledelse for 14 medarbejdere
 • Du sikrer, at dine folk trives og udvikles, blandt andet gennem daglig nærværende og anerkendende ledelse og løbende medarbejdersamtaler.
 • Du står som garant for Dansands værdisæt, og sikrer at værdierne er en integreret del af dagligdagen i din afdeling. 

Produktionsledelse

 • Planlægge og tilpasse produktions- og lagerkapaciteten efter sæson og salgsaktivitet, så dette gøres rationelt og økonomisk 
 • Varetage den daglige produktions- og bemandingsplanlægning
 • Fortage indberetninger vedr. arbejdsmiljø og kvalitet i interne systemer
 • Løbende optimere interne rutiner og processer
 • Overholde leveringstider og produktkvaliteter
 • Indkøb indenfor ansvarsområdet 

Ledelse og samarbejde

 • Samarbejde med salgsafdelingen omkring leveringstider, kvalitetskrav, vareudlevering mm.
 • Planlægge vedligehold og reparationer sammen med den interne vedligeholdelsesafdeling
 • Deltage i ugentlige ledergruppemøder
 • Udarbejde og forhandle lokale lønaftaler i samarbejde med den øvrige ledelse
 • Bidrage til Dansands fortsatte udvikling

Du vil blive en del af en virksomhed, hvor arbejdssikkerheden prioriteres højt, og det er din opgave - sammen med den øvrige sikkerhedsledelse - at fastholde og udbygge kulturen, hvor der dagligt arbejdes med at forhindre og forebygge enhver form for arbejdsskade.

Du har gennemslagskraft og et positivt mindset

Som person er du god til at have overblikket. Du taler med alle i en organisation. Du arbejder struktureret, kan lide at tage ansvar og ved, hvad der skal til for at motivere og lede dit team. Du har teknisk forståelse og interesse, og du har beskæftiget dig med optimering af interne processer. Derudover besidder du gode IT-færdigheder og er hurtig til både at forstå og vurdere nye værktøjer. Du taler og skriver flydende dansk og behersker også engelsk i såvel skrift som tale. 

Dansand tilbyder god løn, godt arbejdsmiljø og gode rammer

Du bliver en del af en virksomhed med kommerciel succes, hvor der er ambitioner og økonomisk fundament til fortsat vækst. Ledelsen er dynamisk og positiv. Kulturen i Dansand er kendetegnet ved fire kerneværdier: hæderlighed, omhu, fællesskab og fremdrift. Værdierne er stærkt forankret på alle niveauer i virksomheden og tager udgangspunkt i trivsel hos den enkelte medarbejder, samtidig med at der er konstant fokus på at udvikle forretningen. Dette er med til at fastholde og udvikle et godt arbejdsklima med en ”vi-kultur” og en kollektiv forståelse for at arbejde sammen mod et fælles mål. Det forventes, at du som leder er garant for Dansands værdier, og at du bidrager positivt til dem i dagligdagen. 

Du får en attraktiv løn, som matcher dine kvalifikationer. Lønpakken omfatter god fast løn, bonus, pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineordning og andre goder.

Kribler det og har ovenstående givet dig lyst til at søge jobbet?

Vil du vide mere om stillingen og virksomheden, er du velkommen til at ringe eller skrive til Nicoline Lauridsen på 5358 2018 eller [email protected]

Send ansøgning og CV via linket her på siden. Vi arbejder med at besætte jobbet hurtigst muligt, og ansøgninger vil derfor blive behandlet løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Dansand A/S er Danmarks førende sandspecialist. Virksomheden producerer 350.000 tons sand om året i mere end 20 forskellige sorteringer - plus en lang række specialprodukter. Det fine kvartssand hentes op fra den midtjyske undergrund og er resultatet af mere end 22 mio. års geologisk evolution. Al produktion foregår i Brædstrup – 20 km syd for Silkeborg, 25 km vest for Skanderborg. Produkterne afsættes indenfor fire forretningsområder: Industri & Byggeri, Sport & Fritid, DIY (do-it-yourself) og Miljø. Dansand har eksisteret i over 45 år. De seneste 15 år er der investeret et trecifret millionbeløb i at fremtidssikre produktion, adgang til råvarer og afsætning. Bliv klogere på Dansand og Dansands produkter på  Dansands hjemmeside.

 

 

 


 

Følg Kleven & Partners på LinkedIn