Vil du være den foretrukne advokat i Odder?

Virksomhed
Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni

Sted
Odder

Kontaktperson
Nicoline Lauridsen

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

Dette jobopslag er ikke længere aktivt.

  • Er du en dygtig advokat – med gode generalist-kompetencer?
  • Er du god til at netværke, tale med alle typer af kunder og at få opgaver?
  • Drømmer du om at blive partner nu eller på sigt?

 

 

Rådgivning med høj kvalitet

Advokatfirmaet Isaksen og Nomanni søger en ny advokat til deres kontor i Odder. Din opgave bliver at være ansvarlig for kontoret i Odder. Der er store muligheder blandt private og erhvervskunder i Odder og omegn. Odder Kommune har ca. 22.000 indbyggere. Du skal brænde for at give rådgivning af høj kvalitet til både private og erhvervskunder. På hjemmesiden til Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni kan du læse mere om, hvilke ydelser de tilbyder til både private og virksomheder.

 

 

Du er god til at netværke, skabe relationer og sælge

Du skal have erfaring med rådgivning til både private og erhvervskunder. Den, som får størst succes i dette job, er den, som vælger at involvere sig i det lokale foreningsliv (Erhverv Odder, Rotary og andet). Du trives med at møde kunder og potentielle kunder, der, hvor de er, og hjælpe dem med de sager, de har behov for en advokat til.

Du er uddannet cand.jur, og har nogle års erfaring med sager inden for de nævnte områder.

Der er gode muligheder for at blive partner i Isaksen & Nomanni. Det kan være fra start eller aftales som en mulighed senere. Kontoret i Odder ligger på Banegårdsgade ovenpå Nordea og ved siden af Martinsen Rådgivning & Revision. Der er to deltidssekretærer på kontoret, og der er på ugentlig basis advokater fra Aarhus-kontoret tilstede i Odder.

 

 

Hvad tilbyder Advokatfirmaet Isaksen og Nomanni?

Som ansat advokat får du en attraktiv lønpakke bestående af fast månedsløn, pensionsordning, sundhedsforsikring – og bonus. Vælger du at blive partner, er der andre muligheder som vi gerne vil snakke med dig om.

 

 

Vil du med på holdet?

Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte headhunter Arne Kleven på mobil 2088 7763 eller konsulent Nicoline Lauridsen  på  mobil 5358 2018. Send din ansøgning og dit CV via linket her på siden snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni er en moderne advokatvirksomhed, som blev etableret i 1978. Advokatfirmaet har kontorer i Aarhus og Odder. Firmaet lægger vægt på at være den rigtige samarbejdspartner for både private og erhvervsvirksomheder. Deres klienter kommer fra alle sider af erhvervslivet: håndværksmestre, detailhandlende, produktionsvirksomheder, pengeinstitutter, koncerner og børsnoterede selskaber. Desuden rådgiver de forsyningsselskaber, foreninger og private. De satser på effektivitet og dermed konkurrencedygtighed gennem maksimal brug af informationsteknologi. De har de mest avancerede IT-systemer, direkte adgang til alle relevante databaser og registre indenfor jura og erhvervsliv, og en rationel intern sagsbehandling. De har et netværk af gode samarbejdspartnere i ind- og udland, og kan løse juridiske problemer, uanset om det er helt lokalt eller rækker uden for landets grænser. Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni og advokater i firmaet er medlem af / samarbejder med forskellige foreninger og organisationer.

 

Følg Kleven & Partners på LinkedIn