Rådgiver til projektfinansiering i Ringkjøbing Landbobanks Engros-afdeling i Ringkøbing

Virksomhed
Ringkjøbing Landbobank

Sted
Ringkøbing

Kontaktperson
Birgitte Krogh Larsen

Ansøgningsfrist
08.08.2019

  • Er du analytisk stærk – og samtidig god til at tale med kunder?
  • Har du erfaring med erhvervssegmentet?
  • Vil du være en del af én af Danmarks stærkeste banker?

 

Konstruktive og individuelle løsninger til kunderne

Ringkjøbing Landbobank søger en skarp analytisk rådgiver til projektfinansiering i bankens Engros-afdeling i Ringkøbing. Du skal kunne lide at tale med kunder – både nuværende og nye. Herudover skal du have stor forretningsforståelse og erfaring fra erhvervssegmentet, hvilket indebærer, at du helt naturligt kan rådgive vores kunder med høj faglighed og kvalitet.

Din primære opgave bliver at udarbejde finansieringsløsninger til vores kunder inden for vores nicheområder, som fx investeringsejendomme, vindmøller og solceller. Du skal kunne tage udgangspunkt i kundens behov og tænke i konstruktive finansielle løsninger. Der er direkte adgang til bankens Direktion, da vi mødes med Direktionen hver uge og drøfter løsninger og bevillinger. Du vil derfor blive hjulpet godt på vej af bankens stærke brand og korte beslutningsveje.

 

Analytisk og kundevendt

Du skal have erfaring med erhvervssegmentet. Det kan være fra en finansiel baggrund, fra revisionsbranchen eller lign. og gerne kombineret med en HD eller tilsvarende. Du skal kunne lide at tale med kunder og være en god sparringspartner og rådgiver inden for de erhvervsfaglige områder.

Herudover forventer vi, at du:

  • er nysgerrig og ser muligheder, så du kan hjælpe kunderne med at finde konstruktive finansielle løsninger til gavn for både kunderne og banken
  • har et stort drive og engagement, der smitter af på både kunder og kollegaer.
  • er ansvarsbevidst og kan arbejde med stort overblik
  • har lysten og evnen til at skabe stærke og tillidsfulde relationer til større kunder og samarbejdspartnere, herunder institutionelle i ind- og udland
  • trives med at skabe resultater

 

Ringkjøbing Landbobanks Engros-afdeling i Ringkøbing består af ca. 10 stærke medarbejdere, der arbejder med projektfinansiering. De er en del af hovedkontoret, der ligger midt på torvet i Ringkøbing by. Du kommer til at arbejde i et dynamisk og ambitiøst team, hvor der også er plads til godt humør og sociale aktiviteter med hinanden. Din base vil være på kontoret, men du vil også være ude hos kunder/potentielle kunder og deltage i møder.

 

Hvad tilbyder Ringkjøbing Landbobank?

En god lønpakke bestående af fast månedsløn, en fordelagtig pensionsordning og både sundheds- og tandforsikring. Derudover vil du blive en del af en bank og en afdeling med høj trivsel og anciennitet. Vi vægter udvikling, værdiskabelse og teamwork i det daglige.

Du vil referere til projektfinansieringschef Kristian Mølgaard Hockerup.

 

Vil du med på holdet?

Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte seniorkonsulent Birgitte Krogh Larsen på mobil 5387 2019 indtil 5. juli og igen fra den 5. august. I mellemtiden kan du kontakte headhunter Arne Kleven på mobil 2088 7763 fra 8. juli-2. august. Send din ansøgning og dit CV via linket her på siden senest 8. august 2019.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Ringkjøbing Landbobank

Ringkjøbing Landbobank er kåret som årets bank for 4. år i træk af FinansWatch og EY og kåret som den bank i Danmark med det bedste omdømme blandt landets bankkunder – og nr. 2 på kundetilfredshed (kilde Voxmeter, jan. 2019). Ringkjøbing Landbobank har et stærkt brand med en sund kreditpolitik og korte beslutningsveje. Via det gode omdømme og et kompetent team har de opbygget en solid Engros-afdeling i banken. Afdelingens vækst er skabt på individuel og kvalitativ rådgivning og finansiering af særligt investeringsejendomme, vindmøller og solceller. Læs mere om Ringkjøbing Landbobank her

 
Følg Kleven & Partners på LinkedIn
Arne Kleven

Arne Kleven

Headhunter og Partner
+45 20 88 77 63
[email protected]
linkedin-retina