Operativ marketingansvarlig til Botjek i Horsens

Virksomhed
Botjek A/S

Sted
Horsens

Kontaktperson
Birgitte Krogh Larsen

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

Dette jobopslag er ikke længere aktivt.

 • Kan du stå i spidsen for kommunikation og marketing i en stærk og førende virksomhed? 
 • Kan du samarbejde med forskellige partnere, der er fordelt rundt om i Danmark? 
 • Er du god til både at løse opgaver selv og være en kompetent sparringspartner for organisationen?  
 
Marketing og kommunikation 
 
For at styrke indsatsen overfor både BtB- og BtC-markedet søger Botjek en marketingansvarlig i Horsens til nyoprettet stilling.  
 
Du skal løse alle kommunikations – og marketingopgaver selv. Du får en travl hverdag med stor variation i opgaverne, og der er rig mulighed for at sætte dit eget præg på Botjeks ansigt udadtil. Du bliver en del af et kontor med 7 andre kollegaer, der alle har andre opgaver – men som du kommer til at samarbejde med. Herudover er der 17 kontorer rundt om i Danmark, som du også skal bistå i deres marketings-/kommunikationsarbejde.  
 
I jobbet kan du bl.a. se frem til følgende opgaver:  
 
Strategisk/taktisk:  
 • Ansvarlig for udarbejdelse og vedligehold af Botjeks marketingsstrategi. Strategien skal godkendes af direktør og bestyrelse. Forventningen til dig er, at du indenfor ca. tre måneder har en strategi klar til godkendelse 
 • Udarbejde handleplaner ift. den godkendte strategi 
 • Sparringspartner for partnere/kontorer ift. deres lokale markedsføringsindsatser 
 
Operationelt: 
 • Udarbejde materiale – både datablade, brochurer og content til website/sociale medier 
 • Pressemeddelelser og pressekontakt (medier, internt/eksternt mv.) 
 • Få ansvar for virksomhedens digitale profil, herunder vedligehold, udvikling og drift af hjemmeside og sociale medier 
 • Løse grafiske opgaver ”in-house” ved hjælp af relevante værktøjer 
 • Sammen med dine kollegaer på kontoret løse de øvrige daglige opgaver, hvor alle løfter i flok 
 
Iderig og selvkørende 
 
Du har allerede erfaring fra andre virksomheder ift. at være marketingansvarlig, eller du har erfaring fra et reklamebureau. Du har godt kendskab til de sociale medier, redigering af hjemmesider, udarbejdelse af nyhedsbreve, pressemeddelelser, events mm. Du er iderig og er i stand til at se nye muligheder og argumentere for disse.  
 
Du er udadvendt, opsøgende og dygtig til at kommunikere med forskellige mennesker og på alle niveauer. Du skal tale og skrive flydende dansk og være retorisk stærk. Du bliver både sparringspartner og skal løse alle opgaver selv inden for både kommunikation og marketing.  
 
Du er god til at få samarbejdet til at køre, har et godt humør, søger de gode fælles løsninger og kan både bevare overblikket og gå i detaljen på opgaverne.  
 
Vi forventer, at du har en relevant uddannelse inden for marketing og kommunikation. Du er en dygtig IT-bruger af Office-pakken og i grafisk software, blandt andet InDesign og Photoshop. Du er stærk i værktøjerne SEO, Google AdWords og Google Analytics.  
 
Botjek har kontor i Horsens – ikke langt fra motorvejen. Du vil – udover at være på kontoret langt de fleste dage – også skulle besøge Botjeks 17 kontorer rundt om i hele landet enkelte gange.  
 
Hvad tilbyder Botjek? 
 
En god lønpakke bestående af fast månedsløn (lønramme ca 30.000,- til 35.000,-), en god pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineordning mm. Derudover vil du blive en del af en virksomhed med høj trivsel og anciennitet, som vægter fællesskab, samarbejde og frihed i det daglige.  
 
Du vil referere til direktør Brian Slot.  
 
 
Vil du med på holdet?  
 
Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte seniorkonsulent Birgitte Krogh Larsen på mobil 5387 2019. Vi kan kontaktes frem til og med den 19. december – og fra den 2. januar igen.  
 
Send din ansøgning og dit cv via linket her på siden senest onsdag den 9. januar 2019. Vær opmærksom på, at der er flere spørgsmål, som du skal besvare for at kunne færdiggøre din ansøgning, herunder også en kort videooptagelse.
 
Vi glæder os til at høre fra dig. 
 
 
Botjek – landsdækkende og lige i nærheden  
Botjek er markedsledende inden for tilstandsrapporter, energimærkninger og elinstallationsrapporter. Botjek tilbyder alt fra indeklima-analyser til køber- og bygherrerådgivning, skadestaksering og energirådgivning – og er ISO 9000-certificerede.  
Botjek er landsdækkende og lokal på i alt 17 kontorer fordelt rundt om i landet. Der er mere end 130 specialister inden for byggeri ansat – og de hjælper både virksomheder og private.  
Læs mere på www.botjek.dk  
 
 
Følg Kleven & Partners på LinkedIn