Sælger Storkøbenhavn – med fokus på new-bizz

Virksomhed
Techem Danmark A/S

Sted
Storkøbenhavn

Kontaktperson
Arne Kleven

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

  • Kan du lide at sælge og pleje kunderelationer? 
  • Trives du i en rolle, hvor du selv planlægger din dag og direkte påvirker dit eget salg? 
  • Kan du sælge tekniske løsninger til og skabe netværk blandt ejendomsadministratorer, ejere af udlejningsejendomme, ejendomsrådgivere og VVS-installatører? 
 
Salg og kundepleje 
For at forstærke salget i Storkøbenhavn og området fra Helsingør til Køge Bugt skal der ansættes en ny sælger. Du skal bidrage betragteligt til Techem Danmarks vækst de kommende år. Du bliver en del af en ambitiøs salgsafdeling med fire andre sælgere, seks kollegaer i internt salg, og en kollega i marketing, der ledes af Salgs- og marketingdirektør Per Sahl-Madsen. Per har været i Techem i 14 år og har dermed en solid erfaring at trække på i oplæringsperioden. 
 
Du bliver ansvarlig for at skabe vækst hos såvel nye som eksisterende kunder i dit område, med en fordeling på 60 % nye kunder og 40 % salg til eksisterende kunder.
 
De enkelte kunder/emner tilknyttes den aktuelle sælger, der naturligt er ansvarlig for salg og vedligeholdelse af relationer hos disse. De primære kunder er boligselskaber, boligadministratorer, ejendomsejere/boligudlejere, VVS-branchen. Du skal også spotte nye byggeprojekter og forfølge disse gennem alle byggeriets faser.  
 
Du booker og følger selv op på dine møder, så din dagligdag vil bestå af mødebookning, mødegennemførelse, tilbudsgivning og opfølgning. I din dagligdag er du tilknyttet én af dine kollegaer fra internt salg, der altid sidder klar ved telefonen. Du vil bruge 3-4 dage i ugen på kundemøder og 1-2 dage på opfølgning og mødebookning.  
 
Selvkørende og ansvarlig 
Du har gjort dig vigtige erfaringer inden for B2B løsningssalg, og du har tilstrækkelig teknisk flair til at kunne sætte dig ind i de tekniske løsninger og services du skal sælge, og de anlæg løsningerne skal anvendes på. Det vil være en fordel, hvis du har salgserfaring fra VVS- eller energibranchen, fra salg til ejendomsadministratorer/boligbranchen, men det er ikke et krav. 
 
Du er et konkurrencemenneske med gode kommunikationsegenskaber, du trives rigtig godt med at skabe og vedligeholde netværk/relationer, er opsøgende overfor nye kunder, og helt naturligt, elsker du at lukke et salg. Du skal også have tålmodighed til de længerevarende salgsprocesser.  
 
Du arbejder med frihed under ansvar og tilrettelægger selv dine dage, og du er fleksibel ift. arbejdstid, da du nogle gange skal deltage i kundearrangementer om aftenen.  
 
Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men du taler og skriver flydende dansk – og du er normalt dygtig IT-bruger af Office-pakken. Det vil være en fordel, hvis du har en god teknisk forståelse.  
 
Du har mulighed for at bruge kontoret i København i kombination med at arbejde hjemmefra, når du ikke er på landevejene ude hos kunderne. Da du vil være på distancen fra kollegaerne i Aarhus, er det afgørende, at du er selvkørende, selvmotiverende og tager ansvar. Du vil naturligt opbygge et tæt samarbejde med vores nuværende sælger i området. 
 
Du bor i eller i nærheden af København.  
 
Hvad tilbyder Techem Danmark? 
En god lønpakke bestående af fast månedsløn, pensionsordning, sundhedsforsikring, firmabil på hvide plader og øvrige goder. Desuden vil du få en bonusordning uden loft, som bliver beregnet som en kombination af kundefastholdelse og værdien af dit salg. I oplæringsperioden vil du få en lønpakke med en høj fast løn. 
 
Hver anden måned samles salgsafdelingen til afdelingsmøde i Aarhus. Her vil du også mødes med din fast tilknyttede salgsbackup. Din chef kommer til København en gang i ugen, hvor I tager på sambesøg, og ellers bruger noget tid sammen. Ud over dette henter du sparring løbende fra ham og de andre i salgsteamet.  
Din kundebase vil fra start bestå af et antal eksisterende kunder, og et antal definerede nye kundeemner. Du vil også selv bidrage med nye kundeemner til kundedatabasen.  
 
Derudover vil du blive en del af en virksomhed med høj trivsel og anciennitet, som vægter fællesskab og frihed i det daglige. 
 
Vil du med på holdet?  
Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte headhunter Arne Kleven på mobil 2088 7763. Send ansøgning og cv via linket her på siden. Vi arbejder med at besætte jobbet hurtigst muligt.  
 
Techem Danmark – digitale frontløbere  
Techem Danmark er markedsledende inden for tekniske løsninger til individuel forbrugsmåling af el, vand og varme til udlejere og administratorer i ejendomsbranchen. Ud fra ejendommens udgifter og individuelle fordelingsmålere, udarbejder Techem Danmark fordelingsregnskaberne samt de tilhørende forbrugsopgørelser.  
 
Techem Danmark er en af de førende indenfor visualisering af forbrug og dataudveksling for både ejer, ejendomsadministrator og beboer. Dette gør det nemt og effektivt for alle at synliggøre forbrug, og dermed kunne spare på energien.  
 
Techem Danmark har 90 ansatte plus 60-70 freelance-aflæsere. De fleste er tilknyttet hovedkontoret i Aarhus.  
 
Følg Kleven & Partners på LinkedIn
Arne Kleven

Arne Kleven

Headhunter og Partner
+45 20 88 77 63
[email protected]
linkedin-retina