Office Manager - kundebetjening, salg og supersekretær - Aarhus C.

Virksomhed
GynZone ApS

Sted
Aarhus C.

Kontaktperson
Birgitte Krogh Larsen

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

Dette jobopslag er ikke længere aktivt.

 • Trives du med at være omdrejningspunkt for kundebetjening og drift af et kontor? 
 • Brænder du for god kundeservice, salg og marketing ?
 • Kan du lide at tale i telefon både på dansk og engelsk? 
GynZone er Skandinaviens førende leverandør af online-kurser/e-learning, workshops, fantomer til træning af kliniske færdigheder (sutur) og værktøjer til jordemødre og fødselslæger. 
 
 
Office Manager med overblik og stort servicegen 
Du bliver kontorets omdrejningspunkt – ikke mindst for kunderne. Kunderne er uddannelsesinstitutioner og sygehuse i hele verden. Vores primære område er dog Danmark og Skandinavien. Du skal derfor være tilpas med at tale og skrive på både dansk og engelsk - og du forstår norsk og svensk.
 
Dine opgaver vil inkludere:
 
- Kundebetjening: 
 • Være primær kundekontakt og besvare telefon og mails (dansk/engelsk) i tidsrummet 9-16:00 (som udgangspunkt fuldtidsstilling, men vil du gerne arbejde ned til 32 timer, vil vi også høre fra dig) 
 • Håndtere ordrer, spørgsmål og andre forespørgsler 
 • Oprette nye kunder i systemer, udsende velkomst og vejledninger, følge op på kunders brug af e-læring 
 • Fakturere, bogføre og rykke i regnskabsprogrammet E-conomic
 
- Forberedelse kurser og workshops:  
 • Kursusadministration, bl.a. udarbejde, printe og pakke kursusmaterialer og opdatere deltagerlister (+ 1.000 kursister årligt)
 • Kommunikere med deltagere om kursussted, mad, deltagerbeviser
- Marketing:   
 • Redigering af hjemmesider, oprette varer i webshop  
 • Forfatte og udsende nyhedsbreve og mails til kunder om symposier, workshops og nye produkter - bl.a. ved brug af Mailchimp 
 • Du kommer også til at arbejde med at kommunikere på sociale medier 
- Salg: 
 • Deltage i at finde og kontakte potentielle kunder
 • Skrive og udsende tilbud og lave telefonisk opfølgning på tilbud  
 • Tage initiativ til - og gennemføre - salgskampagner
 
Få kontoret til at køre som smurt; tage imod gæster med et smil, forberede møder, lave kaffe, rydde op, vande blomster, pakke forsendelser, gå på posthus, indkøb af ting til kontor, bestille tryksager osv. - og ikke mindst skal du tilføre trivsel og energi på kontoret. 
 
 
Som person er du en flyvende blæksprutte
Du er en haj til at tale i telefon, god til oversigt og planlægning, og villig til at hjælpe vores kunder på stedet med klart og hurtigt svar – eller hjælpe videre i systemet. Der vil være forskellige typer af små og mellemstore opgaver på kontoret, som du også meget gerne må føle ejerskab for og tage initiativ til. Du skal derfor være selvkørende og have et godt overblik og sætte pris på en arbejdsplads, hvor alle løfter i flok.
 
Du har erfaring fra en tilsvarende rolle, hvor du ved, hvor meget en driftssikker og erfaren supersekretær betyder for en mindre virksomhed. Dine IT-kompetencer er gode, også når du skal sætte dig ind i ny software. GynZone arbejder med Mac, benytter Office 365 og benytter e-conomic som faktureringssystem. Du føler dig tryg i at skulle vejlede andre, da du kommer til at hjælpe kunder med spørgsmål om eksempelvis brugernavn og password.
 
Du er indstillet på, at temaet for vores arbejde er kvindesundhed i forhold til fødsler. Derfor vil materialer og meget af snakken handle om kvinders underliv. Vi sælger til sundhedsfaglige personer, men det er ikke nødvendigt at du har en sundhedsfaglig baggrund.
 
Lær mere om os på vores hjemmeside, YouTube osv. 
 
Hos GynZone får du...
... 3-5 daglige kollegaer, som tænker nyt og stort og har hjerter, der banker for kvindesundhed. Vi værdsætter et godt arbejdsmiljø, hyggelige rammer på kontoret og kundeservice, der siger spar to. Vi er teamspillere og trives i et dynamisk, sjovt og til tider hektisk miljø. 
 
Du får en fast løn, 5 ugers ferie + 5 omsorgsdage, sundhedsforsikring og pension på 10 + 5%, og et arbejdsmiljø med masser af energi, som du også selv bidrager til.  
 
Såfremt du ønsker at høre mere om dette job forud for din ansøgning, kan du kontakte Birgitte Krogh Larsen på +45 5387 2019. Eller send din ansøgning og dit cv via linket her på siden. Vær opmærksom på at du bl.a. skal uploade en video af dig selv ifm. at du søger stillingen. 
 
Ansøgninger behandles løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt. Samtaler afholdes fra start november, og med opstart i jobbet primo januar 2019. 
 
 
Følg Kleven & Partners på LinkedIn