Senior QA sparringspartner – til eBay i Aarhus

Virksomhed
eBay Classified Group

Sted
Højbjerg, Aarhus

Kontaktperson
Arne Kleven

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

Dette jobopslag er ikke længere aktivt.

  • Vil du arbejde i et miljø med Squads, Guilds & Tribes samt Microservice-arkitektur og continuous integration? 
  •  Brænder du for test og kvalitet?
  • Vil du udvikle dig videre i en af de mest agile software-virksomheder i Danmark? 
eBay er Danmarks største e-handelshus med mere end 2 mio. besøgende hver måned på DBA, BilBasen og Bilinfo. Du vil få ca. 120 kollegaer på kontoret i Aarhus.
 
 
QA og risikovurdering 
Du vil arbejde med kollegaer, som prioriterer og vægter test og kvalitet, men som har en anderledes tilgang til QA end de fleste. Du kommer til at arbejde med selvstyrende, selv-organiserede teams – også kaldet squads – i et start-up-lignende miljø. Squadsene går på tværs af funktioner og inkluderer både tech-, produkt-, analyse og UX-kompetencer. Et squad arbejder henimod egne mål med et agilt mind-set og med ansvar for at påvirke fælles mål bedst muligt.  
 
Det er teamet – det enkelte squad – der selv beslutter, hvilke opgaver, der skal løses baseret på erfaringer med forskellige løsninger. Som QA’er skal du understøtte og supportere de 7 squads med al den viden, du har om test, A/B-testing og kvalitet.  
 
Squadet beslutter sammen, hvad der skal testes, og hvad der skal gå direkte i en release – i modsætning til vandfalds-/ scrumprocesser. Som QA’er hos eBay vil du arbejde meget med risikovurdering, og være ambassadør for dette. Der er stor villighed til at afprøve kode i en release.  
 
Agil udvikling i et start-up-lignende miljø 
Arbejdet foregår i et miljø, som er det mest agile i Danmark. Der er daglige releases og med omgående respons fra brugerne. Designerne tager gerne ned på Dokk1 eller Strøget i Aarhus og spørger brugerne, hvad de mener og tester nye ideer af. Som QA’er har du også mulighed for at være med til dette.  
 
Hos eBay får du 
Kollegaer, som skaber modige og nytænkende løsninger, værdsætter høj kvalitet og test heraf. De har forståelse for – og fokus på – brugervenlighed og slutproduktet. De er teamspillere og trives i et dynamisk, sjovt og hektisk miljø. 
 
De har en solid teknisk baggrund fra et universitet eller lignende, har et agilt mind-set og en agil tilgang til at samarbejde på tværs i vores squads.  
 
Du får en god løn, der inkluderer både aktier og mulighed for bonus – baseret på både din og dit teams performance. Du får 6 ugers ferie, mulighed for 4 ugers betalt orlov efter 5 års anciennitet, dit eget kursusbudget, fri mobil og bærbar samt mange aktiviteter som hackatons, go cart, julefrokost og sommerfest med alt betalt, en weekendtur til Hamburg og meget mere. 
 
Vi har værktøjerne, den nyeste teknologi, et agilt mind-set og fantastiske kollegaer, der venter på dig. 
 
Har ovenstående givet dig lyst til at søge jobbet? 
 
Såfremt du ønsker at høre mere om dette job forud for din ansøgning, kan du kontakte Arne Kleven på +45 2088 7763. Eller send ansøgning og cv via linket her på siden.
 
Ansøgninger behandles løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt. 
 
 
 
Følg Kleven & Partners på LinkedIn
Arne Kleven

Arne Kleven

Headhunter og Partner
+45 20 88 77 63
[email protected]
linkedin-retina