Revisor til succesfuldt revisions- og advokathus med fokus på work/life balance - Skanderborg

Virksomhed
Advosion

Sted
Skanderborg

Kontaktperson
Birgitte Krogh Larsen

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

Dette jobopslag er ikke længere aktivt.

 • Trives du med en bred opgaveportefølje, adgang til tværfaglige kompetencer samt frihed under ansvar?
 • Ønsker du at være en del af et erfarent, dygtigt og ambitiøst team på 17 medarbejdere, der præges af en uformel og positiv tone, og som samtidig forstår at praktisere holdånd i ord og handlinger?
 
ADVOSION udvider og søger derfor en dygtig revisor og kollega til deres mange spændende opgaver og attraktive kunder i det midt- og østjyske.
 
Et hus med personlighed og karaktér 
ADVOSION leverer et helt nyt koncept, hvor de trækker på specialiseret viden fra to verdener: revision og advokatrådgivning. Under samme tag arbejder to stærke teams sammen og leverer helhedsorienteret rådgivning til deres kunder. ADVOSION er tæt på deres kunder, der dækker over små og mellemstore virksomheder, primært i det midt- og østjyske.
 
Da opgaveporteføljen vokser, søger ADVOSION en kollega til revisionsteamet, der består af 11 engagerede kollegaer.
 
Som revisor hos ADVOSION vil du få dine egne kunder, der serviceres bredt inden for hele revisions- og regnskabsområdet ud fra tanken om høj faglighed og ordentlighed. Jobbet tilpasses din baggrund, dine kompetencer og dine interesser.
 
Du er selvkørende og teamorienteret 
Det forventes, at du har siddet med egen kundeportefølje, hvormed din faglige baggrund og erfaring er blevet bredt funderet.  Din uddannelsesmæssige baggrund kan enten være en HD(R) eller cand.merc.aud. Er du i gang med din uddannelse og har mindre erfaring, så vil vi også gerne høre fra dig. Det væsentligste er, at du har erfaring med og lyst til at varetage egen kundeportefølje og løse de opgaver, dette indbefatter.
 
Som person motiveres du af at arbejde i et ambitiøst team med fælles mål.  Du er i besiddelse af et stærkt fagligt drive og går aldrig på kompromis med ordentlighed og høj kvalitet i løsningen af dine opgaver. Samtidig er du pragmatisk og løsningsorienteret både i ord og handlinger. Du trives i et mindre hus med højt til loftet, en uhøjtidelig omgangstone og en anerkendende ledelsesstil.
 
Af konkret erfaring, ønskes: 
 • Erfaring med virksomheder i SMV-segmentet 
 • Grundlæggende kendskab til CaseWare 
 • Kendskab til kvalitetssikringsprocesser 
 • En udviklet evne til at kommunikere med samarbejdspartnere og kunder på alle niveauer 
 • Evnen og lysten til at udvikle løsninger, der hjælper kundernes forretning
 
ADVOSION tilbyder 
Hos ADVOSION får du en arbejdsplads, hvor alle kan lide at komme på arbejde, du får en flad organisation, hvor ingen er "finere" end andre, og hvor der er mindst mulig fokus på KPI'er og kontrol. Work/life balance vægtes højt, og det indebærer bl.a.: 
 • Frie og fleksible rammer (gode muligheder for at aflevere og hente børn fra institution)   
 • Fokus på godt humør og humor  
 • Mulighed for tværfaglig sparring  
 • Gode sociale arrangementer  
 • Fælles frokost   
 • Fælles morgenbrød en dag i ugen  
 • Mulighed for udvikling i et ungt og dynamisk firma med et nyt markedskoncept 
 
Har ovenstående givet dig lyst til at søge jobbet?   
Såfremt du ønsker at høre mere om dette job forud for din ansøgning, kan du kontakte seniorkonsulent Birgitte Krogh Larsen på +45 5387 2019 frem til 5. juli og igen fra 5. august. I mellemtiden kan du kontakte headhunter Arne Kleven på mobil +45 2088 7763 fra 8. juli til 2. august. Send din ansøgning og cv via linket her på siden. Ansøgninger behandles løbende. 
 
Om ADVOSION 
I ADVOSION formår vi at tænke nyt og handle anderledes. Vi nedbryder de traditionelle grænser i rådgivningsfeltet og yder en 360 graders service til vores kunder, der rækker ud over normal praksis. Som revisorer og advokater arbejder vi tæt sammen og det sætter sig synlige spor i vores professionelle rådgivning. I ADVOSION er det vores klare ambition at have tilfredse og glade kunder med bedre bundlinjer. 
Vi er et ungt og dynamisk firma med pt 16 medarbejdere. Vi ved, at forskellighed gør stærk og vi sætter en ære i at tænke asynkront og ude af takt, så vi dagligt udfordrer hinandens antagelser og udvikler nye løsninger. Vi lægger vægt på, at det skal være spændende og samtidig sjovt at gå på arbejde. Derfor knokler vi hårdt og griner højt, samtidig med at vi drager omsorg for hinanden og værner om vores arbejdsmiljø. Det er sådan vi er – humoristiske og uhøjtidelige – og samtidig dybt seriøse. 
Følg Kleven & Partners på LinkedIn