Microsoft Dynamics CRM konsulent til IT Relation - Jylland

Virksomhed
IT Relation

Sted
Aarhus eller Herning

Kontaktperson
Arne Kleven

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

Er du løsningsorienteret og kendetegnet ved at være en "afslutter"? Har du mod på at blive en del af en af de mest succesfulde B2B IT-virksomheder i Danmark? Kan du nikke ja til ovenstående – så læs mere her.   
 
IT Relation – en arbejdsplads i rivende udvikling  
IT Relation søger endnu flere medarbejdere - denne gang til at styrke udviklingsafdelingen. Omdrejningspunktet for IT Relation er hvordan de kan optimere kundernes forretning med IT. De er specialister i IT-strategi, hosting, sikkerhed, support og udvikling. Virksomheden beskæftiger i dag 340 medarbejdere, som de omtaler som Hverdagens IT Superhelte. Medarbejderne arbejder ud fra 7 lokationer: Herning, Viby J., Hellerup, København, Randers, Kolding og Odense. 
 
Du kan sparre med kunderne  
Teamet er specialiseret i at opsætte CRM-løsninger, der understøtter og effektiviserer kundernes salgsprocesser. Du vil som CRM konsulent deltage i projekter helt fra workshop med kunderne, til opsætning af løsningen samt afsluttende overdragelse. Det er derfor væsentligt, at du forstår og kan sparre med kunderne omkring optimering af deres salgsprocesser. Dit arbejdsted bliver i enten Aarhus eller Herning, afhængig af din bopæl. IT Relation dækker hele Danmark, så lidt rejseaktivitet vil forekomme. 
 
Du vil have en hverdag præget af en tæt dialog med kunderne i forhold til de delleverancer der aftales. Opgaverne spænder helt fra deltagelse i salg til gennemføring af projekter hos kunden.  
 
Du kan se frem til følgende arbejdsopgaver:  
  • Deltagelse i første dialog hos nye/eksisterende kunder omkring CRM  
  • Facilitere og gennemføre workshops
  • Design af løsning  
  • Afklaring af scope  
  • Deltagelse i opsætning af løsningen samt implementeringen af løsningen 
  • Mersalg af nye projekter til kunden 
 
For IT Relation er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dit arbejde. Du får gode muligheder for kontinuerligt at uddanne dig inden for de områder, du synes er spændende.  
 
Du trives med både kundekontakt og hands-on arbejde  
Du bliver en succes i jobbet hvis du har en agil tilgang til projekter og forstår salgsprocessen i en virksomhed. Vi søger en profil som har erfaring med opsætning af Microsoft Dynamics CRM – gerne både on-premise og online.  
 
Du er serviceminded, selvkørende og holder af teamwork 
  • Du har en god forståelse for din rolle som rådgiver overfor kunden samt dét at du er medspiller på vedligeholdelse af kunden 
  • Du besidder evnen til at kommunikere på alle niveauer, og evner at svare ”No Problem” til enhver CRM-orienteret udfordring 
  • Du motiveres af at planlægge din egen hverdag og trives med en hverdag i et højt tempo 
 
Du får mulighed for at vokse sammen med virksomheden  
Der vil være rum for både personlig og faglig udvikling, da de anerkender, at det er medarbejderne der flytter virksomheden. Du får samtidig mulighed for at være med i forreste række, når produkterne udvikler sig. Hos IT Relation sætter de også et stor fokus på at styrke det sociale sammenhold. Personaleforeningen arrangerer hvert år diverse firmaarrangementer. Det kan være alt lige fra koncerter og sportsarrangementer til temafester og julehygge, hvor medarbejdernes familier også er inviterede. 
 
Har ovenstående givet dig lyst til at søge jobbet?  
Såfremt du ønsker at høre mere om dette job forud for din ansøgning kan du kontakte headhunter Arne Kleven på +45 20887763. 
 
Send ansøgning og cv via linket her på siden. Ansøgningerne behandles løbende og alle henvendelser behandles fortroligt. 
 
 
Følg Kleven & Partners på LinkedIn
Arne Kleven

Arne Kleven

Headhunter og Partner
+45 20 88 77 63
arne@klevenpartners.dk
linkedin-retina