Stærk Cisco-sælger til Netteam - Jylland

Virksomhed
Netteam

Sted
Skanderborg

Kontaktperson
Arne Kleven

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

Dette jobopslag er ikke længere aktivt.

Er du en erfaren og relationsskabende IT-sælger? Kribler det når du hører ordene netværk og sikkerhed? Og har du lyst til at være en del af en virksomhed, som er Cisco Guldpartner? Så er her en unik mulighed.  
 
Vækstrejse og bragende succes  
Du bliver en del af en virksomhed der projekterer, implementerer og servicerer netværksløsninger hos virksomheder i alle størrelser. Netteam er specialister i LAN, WAN, trådløse netværk, datacentre, collaboration, sikkerhed, videokonference samt netværksovervågning. I 2015 blev Netteam Cisco Guldpartner og modtog dermed netværksbranchens fornemste kvalitetsstempel. Det betyder, at Netteam kan tilbyde ekspertviden indenfor en bred række områder.  
 
Netteam har eksisteret siden 2001, og har etableret sig som en af de førende specialisthuse på netværksområdet i Danmark. De har kontorer i Lynge og i Skanderborg og beskæftiger i dag 38 medarbejdere. 
 
Du bliver herre over din egen forretning  
For at udvide kundebasen skal vi ansætte en dygtig sælger til Jylland. Du vil udvikle din egen kundeportefølje kombineret med at du vil overtage eksisterende accounts. For at sikre den bedst mulige start, får du en kvalificeret prospect-liste at gå igang med.  
 
Du vil referere til Hans Wangsøe Knudsen, som er salgschef hos Netteam. Prospectplatformen er klar, og består af både større og mindre kunder. Du får presales backup af et stærkt konsulentteam og fra dine sælgerkollegaer.  
 
Du skaber resultater med din service-mindede personlighed  
Vi søger en udadvendt profil med et højt drive, der arbejder effektivt og drives af at arbejde med opsøgende salg. Du booker selv dine møder, arbejder systematisk med opfølgning, og du har tålmodigheden til at arbejde med længere salgsprocesser.  
 
Din salgserfaring kan stamme fra Tele, IT software/hardware eller konsulentydelser fra B2B markedet. Erfaring med Cisco er en fordel, men ikke et krav. Det er salget der driver dig. 
Du trives med anvendelsen af CRM og andre salgsværktøjer.  
 
Sparring på højt niveau  
Du får en spændende og afvekslende dagligdag, hvor der er mulighed for sparring med både dine kollegaer i salg, marketing og dine tekniske kollegaer. Du kommer til at deltage i kampagner, messer og andre marketingsaktiviteter.  
 
Du bliver uddannet i Ciscos produktportefølje, og får tilgang til sparring fra Cisco nationalt og internationalt. Som Cisco Guldpartner får også Netteam tilgang til leads fra Cisco.  
 
Når du bliver ansat hos Netteam, vil du opleve personlig og faglig udvikling som tilpasses dine ønsker og behov. Der tilbydes en attraktiv lønramme med fast løn samt bonus uden loft.  
 
Interesseret?  
Såfremt du ønsker at høre mere om dette job forud for din ansøgning, kan du kontakte headhunter Arne Kleven på +45 20887763. 
Send ansøgning og cv via linket her på siden. Ansøgningerne behandles løbende og alle henvendelser behandles fortroligt. 
Følg Kleven & Partners på LinkedIn
Arne Kleven

Arne Kleven

Headhunter og Partner
+45 20 88 77 63
arne@klevenpartners.dk
linkedin-retina