SAP LE/WM/SD konsulent – Kolding

Virksomhed
Accenture

Sted
Kolding

Kontaktperson
Arne Kleven

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

Dette jobopslag er ikke længere aktivt.

Er du en dygtig og erfaren SAP LE/WM/SD konsulent? Bobler du af drivkraft og ny viden? Har du lyst til at blive ekspert i Extended Warehouse Management? – Og har du mod på at blive en del af en af Danmarks største SAP installationer? Så er her en spændende mulighed.  
 
Global virksomhed med kunder i 120 lande  
Accenture er en førende global virksomhed, der tilbyder en bred vifte af tjenester og løsninger inden for strategi, rådgivning og digital teknologi. Accenture kombinerer uovertruffen erfaring og specialiserede færdigheder på tværs af mere end 40 brancher og alle forretningsfunktioner. Du får over 400.000 kollegaer worldwide. I Danmark er det ca. 500 ansatte i Accenture.
 
Du bliver ansat i Accenture Daylight Unit, som fokuserer på Velux som kunde. Din arbejdsadresse vil være i Kolding.  
 
Udvikling, professionalisme og rendyrket SAP  
Du får meget erfarne SAP kollegaer, der har gennemsnitlig 15 års erfaring med SAP og som har en gennemsnitsanciennitet i Accenture på 8 år. Du bliver en del af en stor vidensbank, hvor der er rig mulighed for sparring og kompetenceudvikling. Kollegaerne du vil arbejde sammen med, har stor tillid til hinanden, og du vil aldrig føle dig alene.  
 
I stillingen kan du se frem til følgende nøgleopgaver:  
  • Du vil arbejde som funktionel SAP LE/WM/SD konsulent 
  • Du vil stå mellem Velux, som er Accentures store kunde, udviklerne hos Accenture, og være den som driver identificering/prioritering af projekter, og dermed sikrer arbejde for dine kollegaer  
  • Du vil arbejde tæt sammen med Velux, hvorfor du skal forstå Velux’ værdikæde, og kunne snakke forretning med Velux 
  • Du vil have ansvaret for at udvikle systemskabeloner i overensstemmelse med den langsigtede it-strategi 
 
Der er mulighed for at blive kompetent på: Extended Warehouse Management, idet Velux skal gennemføre implementering af dette i 2019.  
 
Funktionel rolle og intet salgsbudget  
Du har en funktionel rolle, hvor der er fokus på at have fat i både udviklere og Project Management. I stillingen får du intet salgsbudget, men der er et naturligt fokus på at sikre opgaver.
 
Du bliver hjulpet godt på vej, og der ligger allerede en introduktionsplan klar til dig.  
 
Det er en stilling, hvor der er mulighed for at opbygge specifik viden, og du får en unik mulighed for at få det bedste fra 2 verdener. Med to verdener menes der, at du får lov til at arbejde i et konsulenthus, hvor du vil beskæftige dig med den nyeste teknologi/udviklingsprojekter, fokusere på at være konsulent, samtidig med at du har en fast kontoradresse.  
 
Du er tæt på kunden  
Du kommer til at arbejde tæt sammen med Velux – faktisk så tæt, at Velux har adresse på samme vej, som du vil sidde. Det er en kunde som investere massivt i IT.  
 
Du er proaktiv, selvkørende og har gerne nedenstående erfaring:  
  • SAP LE / SD / WM erfaring  
  • Erfaring fra et SAP konsulenthus eller fra en virksomhed som har en større SAP-installation 
  • Projektledererfaring  
  • Evnen til at arbejde kreativt og analytisk i et problemløsende miljø 
 
Har ovenstående givet dig lyst til at søge jobbet?  
Såfremt du ønsker at høre mere om dette job forud for din ansøgning kan du kontakte headhunter Arne Kleven på +45 20887763.  
 
Send ansøgning og cv via linket her på siden. Ansøgningerne behandles løbende og alle henvendelser behandles fortroligt. 
 
 
Følg Kleven & Partners på LinkedIn
Arne Kleven

Arne Kleven

Headhunter og Partner
+45 20 88 77 63
arne@klevenpartners.dk
linkedin-retina