Selvstændige headhuntere søges - Aarhus

Virksomhed
Kleven & Partners ApS

Sted
Aarhus

Kontaktperson
Arne Kleven

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

Er du en dygtig og erfaren headhunter, og mangler du hjælp til search, kontaktfase og screening, da det ikke er det du brænder for? – så er her en unik mulighed. 
 
Lidt om os 
Kleven & Partners er en rekrutteringsvirksomhed med domicil i Aarhus. Vi hjælper virksomheder i hele Danmark med at ansætte ledere og specialister på alle niveauer. Vi arbejder med rekruttering, fordi vi brænder for at arbejde med mennesker, og fordi vi motiveres af at finde det helt rette match mellem vores kunder og kandidater. 
 
Arne Kleven har arbejdet som headhunter i snart 15 år. Han har et af Danmarks største netværk med kontakter hos store og små virksomheder - fra store globale organisationer, til mindre ejerledede virksomheder. 
 
Vi bor i rigtig gode kontorlokaler, og med de bedste systemer til at understøtte en effektiv og kvalitativ rekrutteringsproces.
 
Hvorfor søger vi nye headhuntere?
Vores plan er at vi på sigt bliver 3-5 headhuntere som sikrer at få opgaverne hjem, og følger opgaveløsningen til dørs. Dette skal supporteres af et team af searchere og rekrutteringskonsulenter, som bistår på opgaven fra start til slut, og med specielt fokus på at få etableret et godt kandidatfelt i search- og kontaktfasen. 
 
Vores udbytte ved at være flere, er at vi får en større omsætning at fordele de faste omkostninger på, og så det vil skabe mere energi og arbejdsglæde for os at få flere med.  
 
Lige nu har vi tid og lyst til at tilbyde vores set-up til to eller tre headhuntere, som bliver tilknyttet i en associeret partneraftale.  
 
Hvad får du ved at blive en del af os?
  • Et fremragende domicil at drive forretning fra, hvor du kan fokusere på kontakt med kunder og kandidater, og vores udlejer Stibo sørger for langt det meste af det praktiske.
  • Kollegaer som forstår dig og dit behov som selvstændig headhunter. Du skaffer selv dine opgaver, men vi vil give dig sparring, motivation, udvikling og tilgang til det store netværk, som vi har i forvejen, blandt kunder og kandidater. 
  • En afregningsmodel, hvor du vil beholde størstedelen af den omsætning du skaber.
  • Fuld bistand til løsning af opgaven. Vi tror på at mange headhuntere kan sælge og lukke en rekrutteringsopgave, men at de fleste ikke bliver motiveret af at searche, kontakte, motivere og administrere dialoger med potentielle kandidater. 
  • Dit udbytte som headhunter er også, at du kommer ind i vores univers med inspiration, netværk og kvalitetssikring. Du skal "blot" koncentrere dig om at få opgaver hjem, og at være seniorkonsulent på løsningen af opgaven understøttet af dine kollegaer.
  • Vi anvender HR Manager som opgave- og kandidatstyringsværktøj og Master som testleverandør. Vores investering i LinkedIn's udvidede Recruiter-modul kan du glæde dig til at blive en del af ...  
 
Du har et positivt mindset og masser af gå-på-mod
Vi søger erfarne headhuntere, som kommer med en kundeportefølje, hvor du vil have det endnu bedre hvis du ikke skulle bruge så meget tid på search. Det kan også være, at du synes du i dag afgiver for stor andel af din omsætning i forhold til hvad du får.
 
Vi har ikke mulighed for at tage dig ind hvis du ikke har erfaring som headhunter i forvejen. 
 
 
Kribler det?  
Vi er klar til at gå i dialog. Kontakt Arne på telefon eller mail, eller hvis du er helt klar, så kan du gå direkte til linket  ”Søg jobbet her”. Vi glæder os til at høre fra dig.
 
 
 
Følg Kleven & Partners på LinkedIn
Arne Kleven

Arne Kleven

Headhunter og Partner
+45 20 88 77 63
arne@klevenpartners.dk
linkedin-retina