Senior projekterende vvs-/ventilationsingeniør - København

Virksomhed
Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma

Sted
København

Kontaktperson
Arne Kleven

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

 • Er du blandt de bedste projekterende VVS-/ventilations-ingeniører i Danmark?
 • Har du lyst til at arbejde i et rådgivende ingeniørfirma, som tænker utraditionelt og visionært?  
 • Har du mod på at indgå i et kreativt tværfagligt miljø, der bygger bro og grænseflader og tør du drømme og udfordre designprocessen?  
 • Har du lyst til at arbejde med de mest spændende vvs-ventilationsprojekter indenfor bla. kontorbyggerier, specialbyggerier, sygehuse og laboratorier i Danmark?  
 
Virksomheden  
 
Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma er en inspirerende videns- og teknologivirksomhed forankret i grundlæggerfamiliens tro på udvikling og teknikkens muligheder. Pr. juni 2017 er det 160 medarbejdere. Arbejdsområderne er meget varierende og omfatter bygningsdesign og renovering, hospitalsbyggeri og teknologi, undervisnings- og forskningsbyggeri, samt industribyggeri og -process.  
 
Hos Søren Jensen arbejder medarbejderne i tværfaglige teams. Medarbejderne indgår i landsdækkende faggrupper, hvor der er fokus på; udvikling, vidensdeling, kvalitetsudvikling og synliggørelse af faget. Der dedikeres midler til kompetenceudvikling, forskning og nytænkning.  
 
Virksomhedens kendetegn er at være blandt de første til at tilegne og benytte ny viden. De er førende i anvendelsen og udviklingen indenfor BIM, Computational Design og næste generations byggeri. 
 
De digitale tegnestuer fremmer den kreative proces, med store touchscreens, 3D-printere, lasercuttere, robotter og den største serverpark blandt ingeniørvirksomheder i Danmark.  
 
Søren Jensen er kendt for sin flade organisation, hvor der er nærhed mellem både ledelse og medarbejdere, og mellem kunde og medarbejdere. Der arbejdes hele tiden på at medarbejderne får de bedste betingelser for arbejdsglæde, tryghed og lysten til at afprøve nye ideer.  
 
Er du den næste medarbejder, der skal være med til at skabe næste generations byggeri?  
 
 
Jobbet 
 
Vi søger en erfaren projekterende VVS/ventilationsingeniør til Søren Jensen på deres kontor på Kultorvet i København.  
 
Dine opgaver vil inkludere:  
 • Udarbejdelse af ideoplæg og skitseoplæg  
 • Møder/dialog med bygherre og arkitekt  
 • Projektering  
 • Eventuelt føre tilsyn på byggepladser  
 
Faglige kompetencer  
 • Din faglige baggrund er som ingeniør indenfor vvs-ventilation. Du kan også være installatør. Vi søger kandidater med minimum 8 års erfaring
 • Du arbejder i branchen hos en rådgivende ingeniørvirksomhed, eller hos anden aktør hvor du arbejder med rådgivning og projektering  
 • Du har gode IT færdigheder
 • Søren Jensen benytter Revit på højt niveau så erfaring med 3D-modellering er en fordel. Det er dygtige BIM-kollegaer på teamet
 • Du begår dig professionelt på dansk og engelsk mundtligt og skriftligt  
 
Personlige kompetencer  
 
Du kan genkende dig selv i det følgende: 
 • Fagligt ambitiøs  
 • Meget selvkørende og produktiv med både evne og vilje til eksekvering  
 • Pragmatisk, handlekraftig og løsningsorienteret  
 • Ansvarstagende og beslutningsdygtig  
 • Din kommunikationsform er ligefrem, tillidsvækkende og direkte  
 
Virksomheden tilbyder  
 
Søren Jensen er ejerledet, har en meget positiv organisation, og der er kort fra tanke til handling. Virksomheden er teknologiførende og går rigtig meget op i faglig udvikling, både hos dig som medarbejder og for de forskellige faggrupper i virksomheden, og du vil løbende komme på kurser og seminarer.  
 
Du vil indgå i et tværfagligt team og referere til lederen for dette team. Medarbejderne i teamet vil efter erfaring og ønske få projektlederrollen på forskellige projekter. Derudover deltager du i faggruppen VVS, som mødes ca. hver anden måned for erfaringsudveksling og kompetenceudvikling.  
 
Du får en god fast løn + overtidsbetaling for timer udover 38 timer pr arbejdsuge samt ulykkes- og sundhedsforsikring.  
Vi arbejder med at besætte jobbet hurtigst muligt. Derfor er der ingen ansøgningsfrist.  

Har ovenstående givet dig lyst til at søge jobbet? 
 
Såfremt du ønsker at høre mere om dette job forud for din ansøgning, kontakt Arne Kleven på +4520887763. 
 
Send ansøgning og cv via linket her på siden. Vi arbejder med at besætte jobbet hurtigst muligt. Derfor er der ingen ansøgningsfrist. Ansøgninger behandles løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.
 

Følg Kleven & Partners på LinkedIn
Arne Kleven

Arne Kleven

Headhunter og Partner
+45 20 88 77 63
arne@klevenpartners.dk
linkedin-retina